Mini Royale 2


Mini Royale 2 е FPS игра за бойна кралска игра. Поставен на малки средни прогнозни карти, вие сте попаднали в активността с парашут и трябва да откриете активи, за да се биете с различни играчи. По същия начин с която и да е борба с кралска игра, останете в кръга и търсете най-добрите неща! По-малко от обикновено Royale 2 е отделянето на Mini Royale.

Започнете игра и изберете вашата област за изпращане в ръководството. Контролирайте играча си и кацнете на място, където смятате, че ще имате стратегически изгодна позиция! Във всеки случай, уверете се, че сте приземили и място близо до грабеж. Търсете структури, за да намерите най-добрите неща и да свалите широкия спектър от различни играчи, докато никой друг не остане. Единственият оцелял печели битката.

Catch the Flag е по-свеж режим на игра в Mini Royale 2. Това е режим на тесни ситуации, при който играчите работят стратегически, за да получат сигнала на врага и да го върнат обратно в своята база. В момента, когато ухапете праха, вие губите банера, позволявайки на враговете да получат шанс да го възстановят, така че сътрудничеството е основно!

Има много оръжия за избор в Mini Royale 2 и всяко от тях има забележителна благоприятна позиция. Към началото на Capture the Flag ще имате възможност да изберете всяко оръжие, от което се нуждаете, от експертни остри пушки до AK47 и uzi. Както и да е, в битката Royale ще трябва да вземете това, което можете да откриете.

Подобно на възможността да използват обхват от оръжия и устройства, играчите, които правят запис, ще получат достъп до възстановителни допълнителни елементи като нови кожи, шапки и игра. Можете да закупите коригиращи кашони в магазина, използвайки злато, което можете да набавите за нищо, като гледате промоции и следвате Mini Royale 2 чрез уеб базирана медия.