Rugby Rush


Шампионатът по ръгби започва да се предлага днес в Америка и вие приемате компонент в играта Rugby Rush. Вашият участник ще играе като нападател в един от отборите. След като сте получили byskip от участник във вашия отбор, можете да бягате през цялата футболна дисциплина до определена близост и в резултат да класирате гол. Можете да бъдете непрекъснато атакувани чрез защитниците на противниковия отбор. Вие ще искате да управлявате движенията на вашия участник с използването на клавишите със стрелки. Той ще стои далеч от защитниците или ще ги прескочи, в случай че се хвърлят в краката на вашия участник.

Избягвайте защитниците, докато се втурвате към зоната на стремежа. Резултат, за да завършите всеки етап от тази игра за смях на линия с ръгби с разходка. Просто стойте далеч от противоположните геймъри, докато се опитвате да пробиете хватките на всичките си бойци, за да преодолеете всеки етап.

Избягвайте защитниците, докато се втурвате към зоната на стремежа. Резултат, за да завършите всеки етап от тази игра за смях на ръгби с разходка. Просто стойте далеч от противоположните геймъри, докато се опитвате да пробиете хватките на всичките си бойци, за да преодолеете всеки етап.