Accordion Solitaire


Пасиансът на акордеон е проста игра, която също е трудно да се спечели. Играта се играе с една колода от стандартни 52 карти и целта е да се опаковат цели тесте в една купчина.

Към старта всяка от 52-те карти се пренарежда и подрежда последователно. Картите могат да бъдат преместени в друга купчина, предшестваща я или три предшестващи я в случай, че тя съвпада с обективна карта по костюм или ранг.

Играта пасианс Акордеон е енергизиращата и обезпокоителна игра загадка. За да го уредите, трябва да играете игра на карти. Трябва да се опитате да съберете всяка една от картите на бойното поле в една купчина. Можете да преместите картите на купчини, при вероятност те да не се различават по отношение на тяхната стойност или да имат място с подобен костюм. В случай, че това е от съществено значение, трябва да използвате допълнителните карти от тестето. Трудно е да се уреди този пъзел с карти, часовникът фиксира времето, през което преминавате, за да се адаптирате към този пасианс, и вие също ще имате намеци.