Real Squid 3D


Епичното бягане на калмарите започва в Real Squid 3D! Ще започнете само с един калмар, а останалото зависи от вас. Характеризирайте резултата от тази глупост и ободряващо преминете през сцената с вашите движения. Трябва да осъзнаем колко постижение ще достигнете!

В тази игра ще получите възможността да се забъркате с най-интригуващото океанско създание наоколо. В момента, когато играта започне, вашият основен калмар наблизо ще се ускори. Навън и наоколо ще видите много входове, през които да преминете. Всички тези входове имат специфична цифрова процедура. Всеки път, когато решите да преминете през вход, това означава, че количеството ви калмари ще премине през тази дейност. По този начин, преди всичко, трябва да изберете вратите, които ще дублират най-много количеството калмари. Всеки път, когато завършите ниво, вашият брой калмари ще разбере каква ще бъде последната ви точка. По този начин се опитайте да съберете какъвто и да е брой калмари, както би било разумно, до финала на всеки етап и ние трябва да възприемаме броя на нивата, които ще видите.

Това е идеална възможност да участвате в ненадминато състезание с Real Squid 3D, докато участвате в уникална игра, в която трябва да се стремите да разширите множеството си от калмари голиат, за да пресичат непрестанно бойното поле, като се справите с няколко числени дейности в подкрепа на себе си.

Колкото повече калмари съберете във вашата собственост, толкова по-далеч ще отидете по време на курса и толкова по-изявена е наградата! Разгледайте входовете, през които трябва да преминете, и помислете бързо кой ще ви представи най-лилавите воини.

В новата вълнуваща игра Real Squid 3d ще отидете до съществуването, където живеят различни видове калмари. Трябва да съберете най-голямата въоръжена сила, състояща се от тези животни, и да разбиете всеки един от вашите противници. Пред вас на екрана ще видите улицата, по която вашите сини калмари стъпка по стъпка ще се движат. Вижте екрана. Ще се появят различни възпиращи средства, от които вашият светец трябва да стои далеч. По същия начин навън и наоколо ще се открият необикновени силови полета с гравирани в тях числа. Трябва да накарате вашата личност да премине през тях. Когато той мине през полето, вие ще изградите количеството на вашите калмари според самото число, което е въведено в полето. Когато забележите врага, нападнете го. В случай, че има по-голямо количество от вашите калмари от враговете, вие ще ги унищожите и ще получите фокуси за това.