Mad Cars: Racing and Crash


Има 35 превозни средства, 60 състезателни писти, режим на двама играчи, 1 регион за свободно шофиране и регион на предната линия. В тази игра с превозни средства можете да използвате тежко облечено превозно средство, камион, пожарна машина, камион за животни, движещи се превозни средства, работни машини и т.н. Можете да играете с много превозни средства.

Завладяваща тестова система за безумни коли Mad Cars Racing and Crash ви предлага страхотно подреждане от 35 превозни средства и множество режими на игра, които да разгледате: заглавие, бързане за двама, безплатно шофиране, бойно поле. Направете билайн за навеса за кола, където получавате безкрайно безплатно превозно средство. По-късно, когато вашият план за разходи се презарежда, вие всъщност ще искате да закупите практически всякакъв вид транспорт: превозни средства, камиони, както по нормална, така и по конкретна причина: пожарни автомобили, значителни блендери, защитно покрити превозни средства и очевидно движещи се превозни средства. Във всеки от режимите използвайте float, като за него се предоставят допълнителни фокуси в Mad Cars Racing и Crash.

Mad Cars Racing and Crash е 3D игра за възпроизвеждане на превозни средства, в която трябва да демонстрирате способностите си за шофиране в 12 единствени по рода си състезателни писти. Изправете се срещу ботове и събирайте звезди, за да завършите ефективно състезания. Можете да използвате вашите звезди, за да отворите нови превозни средства. Независимо от вашите звезди, можете да донесете пари в брой, които да похарчите за модифициране и надграждане на автомобила си, така че по-вероятно да отговаря на вашия стил на игра. Има 35 превозни средства, 60 курса, режим за двама играчи, регион за свободно шофиране и регион на бойна зона. Можете да използвате екранирано превозно средство, камион, пожарна машина, камион за животни, бързи превозни средства, работеща машина и някои други. Не забравяйте да задействате нитро, за да ускорите и да предприемете необходимите стъпки, за да доминирате в състезанието! Имате ли нещата, за да бъдете най-добрият шофьор наоколо?

Mad Cars Racing and Crash е безплатна 3D игра за тестване на превозни средства. Има 35 превозни средства, 60 курса, режим за двама играчи, 1 свободен регион за шофиране и регион на бойна зона. Можете да използвате екранирано превозно средство, камион, пожарна машина, камион за животни, бързи превозни средства, работеща машина и така нататък В тази игра с превозни средства. Можете да играете с много превозни средства. Можете също така да купувате и актуализирате превозни средства.

Mad Cars: Racing and Crash е безплатна 3D игра за тестване на превозни средства. Има 35 превозни средства, 60 курса, режим за двама играчи, 1 свободен регион за шофиране и регион на бойна зона

Както обикновено, успех и забавление!