Mini Swim


Mini Swim е аркадна игра за плуване и улавяне на всяко едно от богатствата в морето. Стойте далеч от всяко едно от препятствията или ще трябва да рестартирате нивото още веднъж.

Плувайте през безбрежието на морето в играта По-малък от нормалното Плувайте, заобикаляйки всеки ъгъл, избягвайки широк набор от капани и възпиращи средства! Наблюдавайте всеки екран и подредете някакъв начин да съберете всяка една от монетите, докато се опитвате да не попаднете под контрола на вашите противници.

Всеки път, когато сте доминирали в начина, по който се движите, ще имате възможността да вложите печалбата си в ускоряване и действителни характеристики, за да направите основната си цел по-ясна, да се пазите от капани непрекъснато, да участвате в основните и енергизиращи илюстрации и участвайте в това необикновено изживяване повече от всякога.

Mini Swim е аркаден платформинг, направен от NoaDev, където се гмуркате в морето и изследвате през пречките и противниците, докато събирате всяко едно от тайните късмети! Поставете готовността си под сериозно наблюдение, като събирате монети в тестващия време режим Speedrun.

Отправете се към изживяване под вода с Mini Swim! Намерете спътници за сладко, бягайте от рибите и събирайте златни монети, за да си направите цяло състояние! Изследвайте подводни пещери с ослепителни разновидности в един аркаден свят и използвайте основните контроли, за да плувате през дупки, да избягвате капани с шипове и да стигнете до по-високо ниво!

В случай, че смятате, че да бъдеш човек е трудно, трябва да опиташ да бъдеш воден мехур за един ден! Това малко човече се бори да свикне с морето и водните животни. За негово щастие можете да го преведете през всяко едно от препятствията и капаните, помагайки му да достигне целта си. Използвайте ключовете на болтовете, за да прескочите навсякъде във водата. Като въздушен джоб можете да плувате, без да бъдете засегнати от гравитацията. Използвайте безтегловността си, за да се придържате към най-високата точка на пещерите и да избегнете приближаващите се медузи. Можете също така да се отдалечите от шипове и различни примки с подобен опит. Проучете сцената, вижте примерите за развитие на враговете и начертайте курс за вашия малък партньор. Вярвайте, че точната секунда ще стигне до дейността. Преминавайте нива, за да стигнете до допълнителни сложни трудности и пренесете рефлексите си на още едно ниво с тази игра.