Multi Tank Battle


По време на директните днешни войни често се използва такъв военен хардуер като танкове. Днес в играта Multi Tank Battle ще поръчате един от тях. Към началото на играта ще завършите в определена зона като характеристика на отряда на танковете. В момента трябва да започнете да се движите към врага. Когато ги забележите, започнете да се движите и да се приближавате по-близо до противника. Отидете до разстояние на изхвърляне, изстрел. В случай, че зрението ви е точно, изстрелът ще попадне в бойното превозно средство на врага и ще го унищожи.

Участвайте в епични 3D танкови престрелки срещу оригинални части в Multi Tank Battle! Контролирайте разумно конфликтно превозно средство, снабдено с ракета-носител и обезопасено със слоеве значително покритие. Въздържайте се от възможността на съперническата група и унищожете колкото е възможно повече от техните танкове, за да постигнете триумф на своя екипаж.

Тази военна игра с активност подчертава практически нагледни изображения и наука за материалите: танковете изглеждат и се чувстват легитимни, обхващащата сцена ви пренася в един алтернативен свят и силата на битката ви кара да не помните, че седите на работното си място в утехата на твоят дом. Управлявайте превозното средство, като натискате W, A, S и D, насочете с мишката и стреляйте, като докоснете левия бутон на мишката. Не забравяйте, че след всеки изстрел трябва да се доверите, че огнестрелното оръжие ще се презареди, преди да можете да направите друго. Времето на вашите снимки внимателно и използвайте тези данни, за да се пазите от нападения на противника.

В Multi Tank Battle две групи се бият една срещу друга онлайн, докато една от тях стигне до резултата 15. Обикновено не е подходящо да се вдигате направо към враговете без подсилване - дръжте здраво за партньорите си и обхванете непрактикувани офицери от противоположната група всички при равни условия. Искате ли да надвиете противника и да станете успешни във всяка битка?