Mini Sticky


Mini Sticky е сценична аркадна игра, в която контролирате тази малка розова утайка, за да получите нейните лакомства. Стойте на стените на дъвката, за да избегнете противници. Стойте далеч от всяко едно от препятствията пред преследването на лакомствата.

От серията Mini Sticky идва още една платформинг игра, наречена Mini Sticky. В тази игра вие ще бъдете онази очарователна минимална розова маса, която трябва да вземе бонбона, само за да премине на по-високо ниво. Внимавайте за врагове, шипове и онази розова лепкава слуз на сцената с мотива, че щом стъпите върху нея, основният избор е да изскочите от нея.

В случай, че обичате образцови компютърни игри и ретро стил Mini Sticky е създаден за вас! Пригответе се да участвате в тази приятна сценична игра, докато помагате на очарователно розово сладко, наречено Mass development, на тайния бонбон в противоположния край на екрана.

Подскачай смело, опитай се да не се задържаш на опасните и остри шипове по пътя и се движи предпазливо, за да стигнеш сигурно до финала на всяко ниво, използвай изключителните си способности и постигне основната си цел благодарение на удивителната си постоянство.

В Mini Sticky, сценична аркадна игра в ретро стил, вие искате да насочите малко розова утайка към нейните възхитителни бонбони, докато избягвате врагове и възпиращи средства. За да направите това, ще трябва да използвате способностите на масата, за да се задържите по стените на земята на дъвката и друга територия, за да преодолеете трудностите.