Snow Tale


Snow Tale е сценична игра, в която тръгвате на екскурзия през по-студено време на годината. Вие играете като нашата легенда пингвин, който тича и минава през покрити склонове, хвърля снежни топки, за да изтощи враговете си, и губи брилянтни мениджъри! Трябва да наблегнете на препятствия като шипове, камъни и огнени топки. И все пак имате и страхотни неща, които можете да получите като бижута и възхитително замразено кисело мляко. Вярно ли е или не, че сте подготвени за студено изживяване? След това помогнете на нашия нещастен пингвин да се върне у дома.

Помогнете на нашата легенда в неговата екскурзия из студените склонове на Снежна приказка. Пригответе се да бягате, да подскачате и да стреляте, за да надделеете над умните мениджъри на нива в тази етапна игра.

Пингвинът е изключително динамично дете-пингвинче, което може и без да стои настрана. Младежът непрекъснато издирва какво да прави, за да запълва времето си. Например, днес той избра да посвети асортимента от снежна енергия. Това ще бъде наистина уникално и зареждащо действие, към което можете също да се присъедините, за да прекарате добре с Penguy.