Asphalt Retro


Пътувайте отново в миналото с Asphalt Retro! Потопете се в 8-битов оживен пейзаж и станете добре познати! Изправете се срещу експерти, препускайте през движещия се трафик и избягайте от полицейските хеликоптери, които ви преследват! Какво ще кажете да влезем в машината на времето и да открием на какво са приличали вашите градски общности №1 в онези дни!

Карайте екстравагантното си превозно средство през нощта на града със звънене на полицейски аларми зад вас в тази ретро игра! Избирайте между най-известните зони по цялата планета, изберете превозно средство от навеса си за кола и се изкачете в посоката си до най-високата точка на таблото, докато завършвате обиколки на основната позиция. Всяка опасност, която поемете, може да бъде превърната в пари в този свят! Драскотините, които получавате при висока скорост, полицейските коли, които смачкате, или необходимото ви ниво: всички те могат да бъдат вид приходи! Просто продължете да контролирате наляво и надясно и избягвайте приближаващите опасности. Съберете промоутърите, за да допълните вашето нитро или да изхвърлите необходимите звезди. Привличането на голямо внимание може да ви последва от полицейски хеликоптер, който може да използва силови атаки. Движете се бързо наляво и надясно, за да избегнете тези атаки и насочете вниманието си към вашите противници. Следвайте болтовете, за да планирате завои, и изследвайте нови забележителности, като печелите.

Вярно ли е или не, че сте готови да участвате в най-доброто ретро изживяване с играта Asphalt Retro? Сега е подходящият момент да натиснете газта без задръжки и да се състезавате по изумителни писти, натоварени с пречки и противници, които наистина ще ви затруднят да заемете първото място.

Опитайте се да не бъдете хванати от патрулни коли и хеликоптери по пътя и покажете за какво сте годни на 8 интересни състезателни писти, където наистина ще искате да карате 8 наистина удивителни превозни средства. Тествайте способностите си като опитен пилот, не изоставяйте удивителните си съперници и дайте всичко от себе си, за да стигнете до крайната цел на първа позиция.

Вярно ли е, че сте готови да участвате в най-доброто аркадно ретро изживяване? Състезавайте се в посоката си към върха и се опитайте да не бъдете арестувани по пътя в Asphalt Retro! Демонстрирайте шофьорските си способности в 8 удивителни писти, като използвате 8 превозни средства, които са по-впечатляващи един от друг! Използвайте горния болт, за да помогнете на вашия двигател. Докоснете двукратно левия или десния болт, за да изплувате.