Tricky Kick


В Tricky Kick е време да влезете във футболната зона и да оценявате желанията след желанията да покажете, че сте висококачественият участник там! С участието на няколко етапа на смях с многобройни бариери, се пригответе за изключителен футболен спорт! Ако вярвате, че сте получили това, което е необходимо, за да спечелите купата, тогава се отправете към цветния 3-D глобален свят на този спорт и направете вашите изключително добри снимки да спечелят деня!

Подобно на много различни футболни игри, вашата цел за този спорт е да постигнете цел на всяка степен да го прескочите. Независимо дали разбирате начин да играете тази игра в реалния начин на живот или не, бихте могли без затруднение да завладеете враждуващите си страни с лесния контрол на спорта. Всичко, което искате, е вашата мишка, така че кликнете върху бутона за възпроизвеждане в основното меню, за да започнете спорта. Когато започнете, щракнете върху дисплея, за да накарате топката да се движи. Бъдете предпазливи все пак! Има много изключителни бариери в маниера ви към вратата на противника, така че трябва да определяте правилно времето си. Ако се забиете с помощта на различни геймъри или бариерите, трябва да започнете отново. В върха на лявото кътче на дисплея можете да видите какъв брой топчета имате. При всеки неуспешен опит можете да загубите топка, но можете да спечелите чрез начин за завършване на степен. Можете да ги използвате, за да освободите различни топки от спортния магазин. Смейте се и правилно късмет!

Tricky Kick е вълнуващ спортен спорт, при който целта ви може да бъде постигане. Това не е нещо необичайно, но движението на непрекъснато е вдясно в неомъжена посока, било то наляво или надясно. Можете да разчитате, че ще се върнете обратно чрез много изключителни бариери, които може би трябва да избегнете, иначе ще искате да копирате степента. Факторите, от които се възползвате, могат да се използват в менюто, за да пазарувате ексклузивни кожи във вашата топка. Има и няколко цели, които искате да изпълните. Можете също да играете спорта в телефона си, така че хайде, нека играем!