Parkour Block 3D


Parkour Block 3D е паркур игра с 35 интересни нива. Използвайте способността си да завършите всяко едно от нивата и да бъдете герой в тази игра на паркур.

Целта на Parkour Block 3D е ясна. Пристигнете на финала на нивото. Докато напредвате през играта, достигането до този лилав вход към края става по-трудно, тъй като курсът се оказва по-сложен.

Ще трябва да заобиколите поредица от етапи, които се променят по разстояние и размер. Независимо от това, можете да опитате отново нивото, ако възникне необходимост, докато не го постигнете. С всеки повторен опит получавате някои нови полезни знания и можете да промените стратегиите си по същия начин за следващото изпълнение.

В Parkour Block 3D има 35 изключителни нива. Когато стигнете по-нататък, играта включва допълнителни объркващи нива и бързи етапи, при които времето е основно за ефективно достигане до края.

Прекосете посоката си през опасни сцени на Minecraft в тази 3D игра на паркур! Дадена ви е индивидуална гледна точка и трябва да напреднете към целта да завършите всяко изключително ниво. Тези, които са запознати с Minecraft, се уверяват, че ще се справят бързо. Повишете способностите си за паркур за играта или просто играйте само за забавление.

В Parkour Block 3D бягайте и скачете за живота си! Подът е пълен с магма и трябва да продължите. Качете се на блоковете и пристигнете на входа. Няма да е лесно, но можете да се справите, ако не се хванете за силата на духа. Никога не губете доверие в острова, свързан с пожара. Никога не стъпвайте на земята и бутайте напред по земно оцветените сцени. Може ли в някакъв момент да направите това? Ако имате достатъчно доверие в способностите си, оставете играта да започне!

Ще се впуснете в опасен свят. Нашата реалност е заличена от дяволски сили и трябва да преодолеем пламъците. В тази удивителна игра с 3D способности вашата цел е да стигнете до лилавите входове и да завършите нивата. Има 35 нива на тестване, които ви търсят в това изживяване. Ако приемем, че стъпите на пода на магмата, вие ритате кофата. В момента, когато влезете в играта, ще откриете, че вашата личност остава върху земно оцветен блок. Пътувайте през лилавия вход, като подскачате по тези земни цветни сцени. Използвайте клавишите WASD и контролирайте изгледа с мишката. Натиснете интервала, за да скочите. Докато продължавате в играта, нивото на проблема ще се увеличава през цялото време. Опитайте се да не се движите напред, преди да погледнете накъде отивате. Успех и приятно прекарване на играта.

Днес в царството на Minecraft ще има съперничество по паркур. Ще участвате в играта Parkour Block 3d. Пред вас на екрана ще видите вашата личност, която ще бъде на началната линия към началото на изключително измислена песен. На знака ще използвате клавишите за управление, за да накарате вашата легенда да върви напред, стъпка по стъпка, придобивайки скорост. По пътя му ще има отвори в земята. Движейки се към тях, трябва да направите своя легендарен скок и да полетите във въздуха през тези опасни зони на улицата. Освен това пред вас ще се появят различни препятствия, които трябва да преместите, без да губите скорост.