Vortex 9


Vortex 9 е двубой със стрелба за активност, в който се отправяте към война в една абсолютно необичайна и много привлекателна вселена на битка с котешки индивиди и говорещи роботи. Вземете вашите бойни бонбони или стрелящо оръжие и упражнявайте власт над тях.

Vortex 9 е активна игра, в която котешки индивиди и говорещи роботи ще се бият един срещу друг. Вземете оръжието си и упражнявайте власт над тях! Красиви легенди, безумни оръжия и чувствителни битки са нещо обичайно във Vortex 9.
По същия начин можете да намерите 8 невероятни героя тук: Джон, Джейн, Марвин Макспай, г-н Гудбой, Джес Пърфект, Хелън Д. Мон, Мерсидроид и Белзебокс. Сред екипировката ще откриете, например, много безумни оръжия за стрелба, необичайни оръжия за бой, тежки автоматични пушки и други различни измишльотини. Играта предлага три режима на игра: групов бой, Deathmatch Solo и Catch Point.
Нещо повече, това не е всичко, освен това има различни ръководства и необикновено непрекъснато взаимодействие, така че вземете оръжието си и трябва да тръгваме.