Wobble Man Online


Wobble Man е забавна интернет игра, в която ще контролирате специалист. Основната цел ще бъде да открием път как да стигнем от определена структура. В началните нива това ще бъде основно, тъй като просто трябва да си направите път за излизане. В придружаващите нива проблемът ще изгради парче, тъй като трябва да проследите ключ и освен това да стоите далеч от сигурността. В случай, че те забележат, играта е завършена и трябва да започнете още веднъж.

Основният характер на интернет играта Wobble Man Online е играчка за барабан. Трудно е да се движи, така че ще трябва да му помогнете. Трябва да излети от къщата. За да направите това, играчката-барабан трябва да победи различни пречки като мебели и входове. Преминавайки от едната страна на другата, тя може просто да се премести с ваше съдействие. Вземете го до изхода, за да преминете нивото.

Изключителна онлайн игра с загадки с много объркващи нива. Вашата цел във всяко предизвикателство е да отворите и да преминете през входовете. Пазете се от смъртоносните клопки и използвайте улики и знаци, за да ви помогне да завършите мисиите си. Продължете да преминавате, за да завършите много загадки в Wobble Man Online от YAD. Най-добър късмет!