Roly-Poly Monsters


Roly-Poly Monsters е игра с гатанки, при която докосвате екрана, за да изстреляте детониращо топче и да заличите всяко едно от Roly-Poly чудовищата на екрана. Използвайте най-немислимата мярка бомби, за да получите най-добрия резултат. Тествайте вашите способности за насочване, обосновка и финес. Няколко нива са по-сериозни от други, така че те ще очакват да обмислите как решително да използвате амунициите си. Не забравяйте да предадете Roly-Poly Monsters на вашите спътници.

Roly-Poly Monsters е готина игра, в която трябва да унищожите различни зверове, зомбита и различни зверове. Вие, като основен човек, ще стреляте с голямо оръдие по враговете. Играта е изключително убийствена или дори можем да кажем, че е лесна за убийствена. Тествайте своята солидарност, знания и способности. Много нива няма да са прости и трябва да мислите, че е изключително трудно да ги преминете.

Вашата задача е да заличите зомбита, вампири и подобни зверове. Ще хвърляте бомби по тях, така че се опитайте да убиете възможно най-голям брой от тях с една бомба. Количеството бомби е ограничено.

Бойни зверове в царството на Хелоуин. Техният брой значително се е увеличил, омразните животни са се скрили в затворени места и вярват, че някой полезен втори ще ги нападне. Във всеки случай няма да се придържате към нападението, но вие лично ще започнете убийството. Поради тази причина ние проактивно извършихме огнестрелното оръжие и наистина искате да се съсредоточите. Той няма да се опитва да стреля направо в целта, освен това зарядът не детонира веднага, но след спиране. Отидете за златото, за да се придвижите надолу и да бъдете близо до звяра и когато то детонира, нищо няма да остане от звяра. Количеството бомби е ограничено, така че се опитайте да насочите още по-категорично към Roly-Poly Monsters.