Run 3


Run 3 е вечно състезание за спринтьори, където искате да изследвате своя малък аутсайдер в космоса. Run 3 е направена от Джоузеф Клутие и е третата част от поредицата игри Run. Run 3 в момента е достъпен в HTML5, така че можете да играете без поддръжка на Streak. Можете да играете интернет играта безплатно на вашия компютър.

Вашата основна цел е основна: бягайте възможно най-далече и не падайте! Опитайте се да не падате плочки, отвори, капани и други, докато преминавате от едно ниво на друго. Ако приемем, че сте намерили стените, екранът ще се завърти. Тази необикновена дейност и безкрайни спринтьорски мачове ви изпращат на изнервяща екскурзия през изключително ограничен регион. Трябва да насочите малкия тъмен аутсайдер, докато пресича непрекъснато напредващи региони. Движете се покрай която и да е стена, за да намерите най-сигурния курс и разберете колко време можете да издържите.

Проучете пространството в Run 3. Run 3 е удивително завладяваща, безкрайна активност/платформинг игра тип спринтьор, в която играете като донякъде мрачен аутсайдер. Малкият аутсайдер се намесва в композиционно тестван регион, който се носи в пространството. След навлизането в забранената зона, която е заредена с разширяващи се мерки на опасни отвори, вие бягате. Ако приемем, че можете да бъдете категоризирани като един от отворите, ще се изгубите в пространството, така че се опитайте да стъпвате внимателно!

Въпреки това, с Run 3, основното изпотяване, което можете да видите, е от дланите ви, докато бягате и преминавате през безумни препятствия в външна среда, където законите на науката за материалите не важат непременно във всички случаи! Защо да ходите тук и там безцелно, когато можете да преминете през пътека, която поставя все по-голям брой смъртоносни отвори по пътя ви, докато напредвате? Освен това тази игра се развива в пространство, което бързо надминава зоната за отдих или тренировъчния център.

Докато играете Run 3, има няколко различни режима на игра, включително режим на разследване и безграничен режим. Режимът на разследване ви позволява да напредвате през нивата, докато безграничният режим основно ви позволява да тествате експертните си познания с влизанията на болта в безкраен вариант. Това безспорно е една от най-добрите игри за блясък, които сме виждали, и невероятно заглавие за бягане и скачане.