Wolf Simulator Wild Animals 3D


В Wolf Simulator се подгответе да бъдете глава на собствената си глутница като яростен вълк! Със своите остри зъби и сръчен характер, вълците са може би най-страховитите ловци на планетата. Бихте ли могли да вършите различни дейности като един и да създадете семейство?

От дървесните земи до морските брегове, един огромен отворен свят се намира здраво за вас. Целта на тази игра е да приключите различни поръчки за придобиване на монети и отглеждане на вашата собствена група. Вълците са диви същества, но контролирането на тази в тази игра е съвсем основно. Щракнете върху бутона за възпроизвеждане в основното меню, за да започнете играта. Ще изпитате различни герои в играта. Значителен брой от тях имат различни пътувания за вас. Приближете се до тях, за да получите задачата. За да стигнете до целта си, следвайте показалеца над главата си. Ще придобиете фокуси за опит и монети, когато завършите пътуването. В горния ляв ъгъл на екрана можете да видите вашето благосъстояние и монети. Ръководството е заредено както с отделени, така и със силни символи. Когато не търсите, можете да гоните. Щракнете върху екрана за нападение. В момента, в който откриете подходящ партньор, можете да оформите семейство. С достатъчно храна можете да актуализирате както вашите, така и способностите на вашите роднини!

Wolf Simulator е окончателна онлайн игра на вълк за дивия ловец на мрак и неговото семейство и можете да го играете в мрежата и за нищо. Как би могло да прилича да бъдеш независим човек, живеещ в дивата природа? Открийте в тази онлайн игра за възпроизвеждане тук на Silvergames.com. Контролирайте това диво същество и му помогнете с изплащането на дължимото в един град. Бягайте и гонете същества като елени, овце и свине. Бийте се с лисици, мечки и друг неопитомен живот. Погрижете се и осигурете своите очарователни, но уязвими кученца.

Изпълнете различни пътувания за хора и открийте партньор, който да събере собствената ви вълчица. Тази безплатна система за тестване на 3D вълк също ви позволява да актуализирате и промените присъствието на вашето прекрасно създание. Забъркайте се с окончателния симулатор на вълк, друга завладяваща компютърна игра в мрежата.

Wolf Simulator: Wild Animals е забавна и завладяваща игра за възпроизвеждане на същества, в която поемате отговорност за независим човек. Трябва да помогнете на вълка да понесе жестоките реални фактори на дивата природа и да се опитате да откриете храна и убежище. Придвижвайте се из този отворен свят и гонете плячка - справете се с различни същества като елени, мечки и лисици - трябва да покажете своята сила и да демонстрирате своята солидарност като следотърсач!

Освен че преследвате, можете по същия начин да извършвате различни различни задачи за хората на планетата, като да донасяте продукти и да дърпате камиони. Не забравяйте, че по същия начин можете да отгледате своето специално семейство вълци - открийте партньор и отгледайте вашите отлични и сладки вълчи птици! След това ще можете да им покажете преследващите си способности и да ги издигнете, за да станат диви тракери! Тази игра е куп забавление и ще ви ангажира доста дълго време!