Doctor Teeth


Doctor Teeth е забавна и поучителна игра, в която трябва да се превърнете в дентален специалист и да лекувате асортимент от пациенти! Трябва да лекувате широк спектър от страдания като счупени зъби и пломби. Както виждате всяко разбиране, трябва да проверите техния случай и да проверите какви инструменти са ви необходими, за да завършите дейността.

Придържайте се към указанията и се уверете, че редовно проверявате списъка с поръчки, за да сте сигурни, че не сте пропуснали нищо значително. Илюстрациите и интерактивността са забавни и тази игра наистина ви показва човешката уста и зъби. Направете опит да се превърнете в зъболекар днес и проверете дали можете да поправите проблемите на пациентите си!

Посещението на дентален специалист никога не е било толкова забавно, колкото изглежда в Doctor Teeth. Може би от пациента вие приемате частта от стоматологичния специалист, така че ще използвате страхотни тренировки и приспособления, за да помогнете за оправянето на пациентите. Можете дори да играете по-малки от нормалните игри с времето като противник, където получавате възможност да усъвършенствате способностите си и да тествате рефлексите си. Тази изключителна игра на загадки е с фино настроена интерактивност и прекрасни илюстрации. Ще цените ваденето на зъби, борбата с отвратителните микроби и ангажирането за звездите, достъпни на всяко ниво. Дайте на всеки един от вашите пациенти идеалната усмивка с Doctor Teeth!