Perfect Ironing


Перфектното гладене е приятна игра, която е свързана с натискащи дрехи и можете да я оцените в мрежата и безплатно. След доста дълго натискане на материал с широка гама от съществени и горещи предмети, забележителното електрическо желязо е измислено от някой човек в САЩ през 1882 г. Фигура бихте почувствали, че през 2020 г. хората ще играят безплатни уеб базирани игри след неговото развитие ? Очевидно той го направи, това е забавно и изпълващо като адски огън!

Просто преместете ютията наоколо, за да изгладите ризите и дънките, за да премине значително повече от едно ниво, без да удряте дразнещата движеща се чаша еспресо. Независимо дали става въпрос за ризи, панталони или дрехи, вашата задача е да направите тези дрехи да изглеждат така, сякаш са девствени. Забъркайте се с тази интересна игра Perfect Ironing!

Всяка домакиня ще ви разкрие колко тъжна е тази работа - притискането, изглежда, има ли нещо объркано или трудно да накарате вашето желязо върху текстурата. Това обаче не е така, важно е не само да шофирате, но и да го правите ефективно, без да правите нови припокривания и бръчки. В играта Perfect Ironing предлагаме да превърнем упоритата домашна работа, която всъщност никой не харесва, в енергизираща игра. Задачата е да се изгладят дрехите, които лежат на масата. Преместете ютията, за да изхвърлите раната, но бъдете внимателни с предмети, които се движат отляво надясно и обратно. Опитайте се да не давате на желязото достъп до тях.

Perfect Ironing е уеб базирана игра, която ще покаже сложността на стандартните семейни задължения. Очевидно е трудно да се натискат нещата? Във всеки случай наистина е критично да се движите точно, изглаждайки гънките и не правейки нови коридори. За да се адаптирате към начинанието, преместете ютията и се опитайте да се въздържате от забиване в други движещи се предмети.