Rally Point 3


Rally Point 3 е бърза игра, която съпътства неограничен нитро. Удряйте времето във всяка песен и преодолявайте трудностите. Това е третата сцена от поредицата Rally Point.

Rally Point 3 е 3D лихва игра, направена от XForm Games. Елате на водеща позиция и изоставете противниците си! Отворете и победете всяка мисия през целия мач, като доминирате над състезанията. Ще започнете със стартовите превозни средства като ForceZ, Vulcan и Bison. В момента, в който завършите първите три състезания, можете да отворите по -добри превозни средства за излишните състезания. Бъдете внимателни, за да не прегреете двигателя си на пръв поглед, в противен случай ще избухнете и ще загубите състезанието. Може да се каже, че сте готови да бъдете окончателен рали асо? След това, в този момент стъпете върху него и го демонстрирайте!

Също така, тук имаме третата рали точка в 3D. Можете да оцените енергизиращата среща, която през цялото време ще бъде вашият самотен враг. Ще се забавлявате много с мотива, че има много превозни средства и някои готини песни, които седят здраво за вас.