Burrito Bison: Revenge


Burrito Bison: Revenge е сценична игра, в която вие сте бивол, летящ над града, за да върнете отнетия си портфейл от земята за лакомства. Изпратете се във въздуха, докато се фокусирате върху пълната мощност и тропнете върху всичко! Отстранете деликатните гуми мечки, за да разширите дистанцията си, извършвайте удари с безупречно време за придобиване на сила и разследвайте други безумни забавни ситуации като улавяне на превозни средства, пилотиране на превозни средства и, изненадващо, летене до небето за окончателен ефект. Парите, които сте набавили в играта, могат да бъдат изразходвани за ходове нагоре, за да направите движението си по-дълго и още по-забележително. Бихте ли успели да отворите всеки основен ремонт и да победите всеки специален шеф?

След като се измъкнете от Candyland, разбирате, че портфейлът ви е бил отнет от гуми мечки. Следователно, вие се връщате назад и се опитвате да ги заличите за това как са се отнасяли с вас. Можете да използвате различни устройства като ракети.

Достъпен нов формуляр! Използвайте въжетата на ринга като прашка, за да бъдете изпратени срещу лепкавите мечки, които са ви заловили. Съберете колкото можете повече монети, за да ги похарчите в магазина и да избягате от Candy Land.