Super Pineapple Pen


Super Pineapple Pen е комичен мач за стрелба с продукти от почвата. Смисълът на играта е ясен - трябва да стреляте с химикалки и да се опитвате да залепите асортимент от натурален продукт.

В случай, че пропуснете изстрел, трябва да рестартирате играта, така че отделете толкова време, колкото е необходимо, и посочете внимателно - какъв брой изстрели бихте могли да ударите последователно? Част от биологичните продукти носят защитен слой и трябва да ги ударите няколко пъти, преди да можете да ги заличите и част от биологичните продукти се движат бързо, така че трябва да сочите внимателно. Докато събирате монети, можете да си купите нови химикалки и различни украшения. Какъв най-добър резултат бихте могли да получите с вашата супер ананасова писалка?

В Super Pineapple Pen, какво ще кажете да проверим дали сте достоен стрелец. За да играем тази игра, все още не ни е необходим асортимент от химикалки. Поддържайте писалките си подготвени и се подгответе да репетирате позицията си. Смятате ли, че всъщност ще искате да постигнете продуктивни резултати?

Разгледайте всички тези естествени продукти. Те съсипаха това място и се движат сякаш няма утре. Музиката всъщност не помага по същия начин ... Това е идеална възможност да се спре тази неистовство и има само един метод да се направи. Вашата цел е да хвърляте химикалки и да снимате естествените продукти, които виждате на екрана. Щракнете с левия улов на мишката, за да хвърлите писалка. Органичните продукти се движат като луди, така че посочването е наистина важно в тази игра. Още по-страшното е, че в случай, че пропуснете изстрел, ще трябва да започнете през цялото време. Затова отделете толкова време, колкото е необходимо и посочете предпазливо. Част от биологичните продукти са подсилени, така че може да се наложи да хвърлите повече писалки върху тях. Полезното е, че част от органичните продукти имат злато. Застреляйте ги, за да си набавите злато и да закупите нови химикалки от магазина по време на игра. Има допълнително 3 режима на игра, които можете да опитате. Първият е режимът на стария стил. Другите два са режим без глупости и орбитален режим. Като цяло можете да опитате тези двама за сериозно трудна игра. Смятате ли, че всъщност ще искате да победите собствения си висок резултат?

Хвърлете прибори за композиране върху естествени продукти! Pineapple Pen ви затруднява с широка гама летящи сортове храни. В класически и хардкор режими можете да хвърляте писалки или надолу, за да ударите ананасите. В орбитален режим ябълките и защитните органични продукти летят наоколо и наоколо!