Stack Colors


В Stack Colors имате изключително основна цел - да съберете обекти с определен тон и да стигнете възможно най-голям брой от тях до крайната цел. Имате известен контрол върху личността си и нейният тон също влияе върху нюанса на елементите, които искате да получите. По същия начин трябва да стоите далеч от обекти от различни разновидности, тъй като получаването им ще ви накара да загубите тези от вашето разнообразие и когато загубите всеки един от тях, всичко е завършено. Освен това има места, където разнообразието може да се промени бързо и трябва да реагирате бързо, за да получите правилния артикул.

Stack Colors ще ви накара да полудеете в по-голямата си част с еуфория и двойка със своите трудности! Трябва да подпомогнете това с малко подигравки, за да съберете чиниите и да стигнете до крайната цел. Тази мисия може да изглежда проста за вас, но не пропускайте да разберете ситуацията. Ще се сблъскате с многобройни възпиращи фактори по пътя и най-голямото изпитание е да съберете точно подобни сенчести табели като тона на човека. В момента, ако сте готови, трябва да започнем играта!

В тази игра ще имате само един човек, но целта е основна. Играта ви дава три линии, заредени с 3 различни нюанса чинии. Трябва да помогнете на ластика да събере тези плочи с кожата си, докато минава. Имате известен контрол върху ластика с мишката или с болтовете на конзолата. Сянката на човека се променя, когато той минава през светкавичните входове. Трябва да се насочите към играта предпазливо на основание, че една грешна стъпка за събиране на различни разновидности ще намали количеството на събраните. Докато преминавате нива, ще придобивате монети, които да използвате за смяна на текущите кожи с по-добри. В съпътстващите нива ще придобивате валути по време на нивото също в случай, че можете да ги съберете! Внимавайте за пречките, идващи по пътя ви. Всеки път, когато стигнете до крайната цел, трябва да докоснете мишката, за да направите най-забележителния удар и да спечелите колкото можете повече фокуси.

Stack Colors е хиперказуална игра, в която се движите отстрани, за да събирате сенчести блокове. Подредете колкото се може повече тонове, колкото разумно може да се очаква, и ги бутнете над крайната цел с възможно най-голяма сила за голям множител на наградата.

Плъзнете личността си отляво надясно, за да ги подредите според правилния тон. Можете да получите блокове, които са подобни на тези, които държите. Губите блокове и треската ви напредва, ако приемете, че стъпите на някакво неприемливо разнообразие.

Продължете да подреждате правилния тон без грешни стъпки, за да преминете в трескав режим. В режим на треска всичко е подобно разнообразие и можете да получите всеки един от блоковете в едно! Препятствията също се премахват, така че вие сте основно мощна машина за събиране на разнообразие за кратък период от време.

Вземете толкова блокове, колкото би било разумно, и докосвайте бързо около крайната цел, за да изритате блоковете си в далечината. Колкото повече блокове имате и шофиране използвате, толкова по-далеч ще стигнат.