Pull The Pin Rescue


Това игра "Pull The Pin Rescue" ли е? Или от друга страна игра "спаси ги всички"? Както трябва да е очевидно, това е безплатна игра с загадки, която концентрира интригуващо текущо взаимодействие от многобройни известни игри и добавя добре познати загадки и интерактивност с издърпване на тази предпоставка.

В случай, че харесвате игрите с щифтове и трябва да се справите със забавни загадки, ще харесате силовата игра с пин-спасяване!

Pull The Pin Rescue е мозък, консумиращ игра за спасяване с висок коефициент на интелигентност!

Като гениален специалист вероятно ще опитате различни поръчки и стратегии, за да натиснете спусъка, както е посочено от сюжета, зададен от играта, за да стоите далеч от бомби, тракер ... накрая, помогнете на детето да се измъкне опасна стая. Най-ефективният метод за натискане на спусъка и спасяване на детето разчита на вас!

За разлика от играта за спасяване на младата дама, добавете нули за спасяване в допълнителни важни преживявания. Всяко ниво ви представя множество решения - издърпайте правилните щифтове, за да продължите.

С напредването на сцената, проблемът с отстраняването на иглите от играта ще се увеличава.

Освен това, Pull The Pin Rescue допълнително е добавил изключително ниво, за да спаси младата дама, трябва да помислите за най-идеалния подход, за да натиснете спусъка и да станете светец, за да спасите младата дама!