Ultimate Swish


Ultimate Swish е игра с топка, при която целта ви е да вкарате каквото и да е фокусиране, тъй като би било разумно в рамките на един момент. Подгответе се да започнете да се изпотявате в тази дейност, която формира навик b-ball! Какъв брой фокуси бихте могли да постигнете за 60 секунди?

Ultimate Swish е трудна игра с баскетболна топка, създадена за мобилни телефони. Вашата основна цел? Направете каквото и да е фокусиране на броя, както може разумно да се очаква в рамките на 1 момент. Не забравяйте, че планирането е всичко! Обикновено ли сте копнели да бъдете истински владеещ топката като онези зашеметяващи играчи от НБА и да вкарате с всеки изстрел?

В случай, че трябва да играете като Леброн Джеймс или Кевин Дюрант, трябва да подготвите значителна сума в тази страхотна игра с топка. Трябва обаче да започнете от някакво място, нали? Щракнете върху екрана, за да решите височината и носенето на вашата топка и се молете за божествена намеса. Точно ли е да се каже, че сте подготвени да станете експерт на Ultimate Swish? Открийте сега и се забавлявайте страхотно, играейки в мрежата и за нищо!