Sudoku


Судоку е за всички играчи: от любители до съвременни играчи. В случай, че харесвате просто судоку, където можете да прекарате няколко добри времена, да оцените, да се отпуснете и да дишате спокойно по очарователен начин, вие ще обожавате тази игра. В случай, че искате да повдигнете големи судоку трудности и да накарате съзнанието си да се закотви, тази примерна игра судоку е допълнително идеална за вас.

Това е идеална възможност за почивка в игрите и за разпускане с безплатното ни судоку. Просто не запомнете проблемите си и просто се забъркайте със Судоку Кинг Мастър. Били сте използвани за игра на судоку в мрежата или с истински молив и хартия? В момента можете да играете Судоку на мобилните си телефони или таблети.

Изберете нивото на проблема, както ви харесва: можете да прегледате най-малко взискателния (Лесен режим), за да можете да подготвите мозъка си и да се справите с гатанките с ясна степен на обосновка и памет, но също така можете да изберете Hard / Very Hard / или безумни режими, за да дадете на психиката си истинско упражнение (за асо / майстор на судоку). Нашата примерна игра пъзел Судоку има много акценти, които ще ви помогнат с адресирането на рамката, ако имате нужда от: Можете да получите помощ с улики и автоматична проверка. Вашето решение е да ги използвате или да не завършите загадките, разчитайки на неприятностите на теста, който търсите.

Всички мрежи в SUDOKU имат едно споразумение. Няма да бъдете блокирани, ... никога !!! Също така, в нашето приложение всеки пъзел има една подредба.