Huge Sumos


Какво ще кажете за някои ангажиращи сумо грайфери с Huge Sumos мачове ? Можете да играете в един или два режима на играч в тази игра със зашеметяващи 3D дизайни и конвенционални аудио реплики за сумо борба. Ще контролирате грайферите сумо, като използвате бутона "W, A, S, D" и "Bolt". В случай, че натиснете скобите, след като грайферът ви се премести там; при изключен шанс да го натиснете два пъти бързо, вашият грайфер ще направи ход по този конкретен начин.

Най-значимото парче от огромния мач на Sumos е храната, падаща на ринга! В случай, че можете да грабнете храната, можете да се превърнете в чудовищен грайфер. Ще получите по-голяма основа, докато се развивате, и ще получите няколко предимства. Опитайте се да изтласкате съперника грайфер от ринга, като предприемете хитри действия. Първият грапър, който изтласка съперника няколко пъти на ринга, ще доминира в мача.

В случай, че имате някакви проблеми с обосновката на играта, любезно разгледайте областите „Покажи ми“ и „Подготовка“. Впоследствие ще получите възможност да репетирате преди да играете играта.