Block Craft 3D


В Block Craft 3D това е идеална възможност за преживяване в интуитивен свят! Всичко е възможно в тази хитра игра! Трябва да се работи по някаква структура. Точно ли е да се каже, че сте готови да откриете няколко компонента за сглобяване на къщи, конструкции и т.н.? Какво ще кажете да отскочим в играта! Приятно прекарване!

Square Craft 3D е създаден от игри на Minecraft, които се появяват на бял свят през 2009 г.! Този път трябва да съберете квадратчета, за да съберете собствения си свят на Minecraft. В случай, че сте нетърпеливи да видите този свят и сте готови да реализирате собствената си реалност без предварителна подготовка, можете да започнете играта, като докоснете бутона за възпроизвеждане. Първоначално ще се сблъскате със сурова земя и трябва да откриете площади и строителни материали в тази земя. Ще видите кухини в долната част на екрана. Докато събирате нещата, можете да следвате числата от тази точка. Използвайте вашето дясно и ляво щракане, за да минавате и поставяте неща. Можете да се движите, като използвате WASD или болтови клавиши и мишката. В случай, че трябва да отскочите; можете да изцедите пространство. Можете също така да хвърлите нещо, като използвате клавиша T и добавите дървета от C. Вярно ли е, че сте готови да мотивирате и използвате вашия творчески ум? Вие наистина ще цените тази игра в случай, че искате да играете Minecraft! Приятни моменти!

Square Craft 3D е интелигентна игра с отворен свят, където небето е преломната точка за иновативност! Изживейте чрез огромната сцена за намиране и получаване на различни квадрати от компоненти, които да бъдат използвани за изработване на къщи, конструкции, модели и множество различни неща, към които ви подтиква творческият ви ум!

Доколкото е възможно, вашият творчески ум е в Block Craft, игра с отворен свят, която дава новаторство и изобретателна игра. Изследвайте безкрайния пейзаж, за да откриете блокове, които можете да използвате, за да съберете каквото искате. От къщи до модели и всичко в средата, в този идеален пикселен свят, който правите, няма проекти извън формата. Ще трябва да копаете конкретни квадрати, за да освободите място за новия си съвършен свят и към началото може да изглежда страхотен тест, но когато започнете, бързо ще влезете в потока, тъй като е толкова навик да играя. Играйте блок направете сега.

Square Craft 3D е иновативна игра за измисляне, вдъхновена от Minecraft, която можете да играете в мрежата и безплатно. В момента, в който можете да реконструирате прегради, както ви трябва, в един огромен свят, натоварен с различни видове материали, няма ограничение за вашата изобретателност. Това всъщност ви предлага Block Craft 3D.

Тази онлайн игра за изработване и изграждане на блокове ви позволява да съберете всеки вид компонент, който можете да откриете, и да го поставите на всяко място, от което се нуждаете, което предполага, че можете да изработвате къщи от камък или дърво, подземни пещери с тайни входове, чудовищни ​​форми или дори дворец с отлична детска стая. Освободете вътрешния си чертожник и съберете неща, за които не можете да мечтаете! Направете цял град и освободете творческия си ум. Оценявам Block Craft 3D!