Battle Royale Noob vs Pro


Добре дошли в Battle Royale Noob срещу Pro и се подгответе да участвате в удивителна несвързана бойна игра, където трябва да направите всичко възможно, за да се биете, както бихте предпочели, през безкрайна военна зона, пълна с рискови оръжия и наистина ядосани съперници.

Нашите спътници Noob, Pro, Hacker и God трябва да поемат контрол над силата и контрола на цялата фронтова линия, ще разберете ли как да им помогнете да завършат ефективно основната си цел? Изпратете се направо от военен самолет с парашут, изберете региона, където трябва да кацнете и отворете оръжията, които наистина искате да издържите на това опасно място - насочете, стреляйте и пазете живота си до края.

Battle Royale Noob срещу Pro е двубой по стрелба, в който трябва да положите честни усилия, за да продължите напред към забележителността. Изберете зоната, в която трябва да кацнете, вземете оръжия, за да ги подготвите, и стреляйте по враговете си.

Battle Royale Noob vs Pro е игра от типа на Battle-Royale, в която помагате на noob да стане единственият оцелял в бойната зона.

Разбийте целия AI в тази прекъсната предна линия.

Разследвайте крайъгълния камък, пълен с непредвидени завои, намерете кутии, съдържащи оръжия и плячки, и станете последният шампион.

Сложете парашута си и скочете в зоната на бедствието с Battle Royale Noob срещу Pro! Заемете своето място в смъртен мач за издръжливост сред онлайн играчи, спасявайте сандъците около вас и убивайте с каквото и да е оръжие, до което стигнете! Напредвайте към средата, докато кръгът се фиксира, гонете другите и бъдете единственият оцелял!

Изберете кожата си и се потопете в един от четирите водача без нищо в ръцете си! Защитете се в безплатни за всички смъртоносни мачове, не позволявайте на другите да ви застрелят и продължете да се движите, докато полето се свива! Опитайте се да не се притеснявате; няма изискване за обучение; можете да научите в бойната зона! Какво ще кажете да направим гмуркане! Бутон „Вдигнете шум в града“ и изберете едно от полетата в ръководството. Играта ще ви хвърли в тази зона и вие ще проследите посоката си от тази точка. Потърсете кашон с оръжие, преди някой да дойде да ви вземе. Трябва да сте готови за приближаващите атаки. Когато вземете оръжието си, можете да започнете да се промъквате към фокусната точка на водача. Внимавайте за скитащи противници и различни кутии. Можете непрекъснато да разглеждате контейнерите за нови оръжия и боеприпаси. Свалете всеки по свой начин и бъдете последният, който стои в кръга.

Добре дошли в новата удивителна уеб-базирана бойна кралска игра Noob срещу Pro. В него ще участвате в знаменитата битка между Noobs и Pro. Към началото на играта трябва да изберете страна от шоудауна. От този момент нататък пред вас ще се появи водач на острова, на който трябва да бъдете свален от хеликоптер. Трябва да изберете област с щракване на мишката. От този момент нататък вашата легенда с оръжие в ръка ще бъде в тази област. Използвайки контролните клавиши, вие ще кажете на легендата в кой лагер трябва да се движи. По пътя ще помогнете на човека да събере различни полезни неща. Когато забележите врага, вкарайте го в разширението и открийте огън, за да убиете. Като стреляте прецизно, вие ще заличите противниците и ще получите фокуси за това.

Добре дошли в Battle Royale Noob срещу Pro, където трябва да участвате в мощни битки срещу множество различни играчи, които, подобно на вас, трябва да спечелят и победят всички участници в списъка със състезатели! Ще навиете готов боен самолет, който ще ви остави на едно от местата на гигантския остров заедно с различни участници в състезанието за издръжливост. Изберете зона за кацане и след това продължете да изследвате района и да търсите оръжия, които ще ви позволят да се предпазите от вражески атаки.

Ползотворното изпълнение на мисии ще ви осигури награди за Battle Pass. При случай, че бъдете наранени по време на битка, изяжте няколко ябълки, за да възстановите доброто си състояние. За да работите върху качествата на вашето оръжие, искате да съберете асортимент от книги. При случай, който е важен, можете да изстреляте сигнална ракета, за да получите куп боеприпаси. Отворете всички интересни герои, включително Pro, Hacker и дори Бог. Опитайте се да не минавате през защитената зона, тъй като по всеки друг начин можете да загубите огромен брой животи или дори да ритате кофата.