Bad Ice Cream


Bad Ice Cream е страхотна игра с гатанки, в която играете като замразено кисело мляко в лабиринт от листни храни. Тестът е да получите всички органични продукти, преди да бъдете уловени от противник! За щастие можете да заснемете разделители в реалност, за да ви помогнат да уловите противниците или да се скриете от тях.

Скочете в замразения си крем и вземете всички биологични продукти, които са достъпни. Всяко ниво има определена мярка за органичен продукт, която трябва да изчистите, преди да можете да продължите към следващия етап. Ще откриете асортимент от врагове, които ще ви убият при случайността да се приближите до тях, така че трябва да играете стратегически и да мислите съгласувано.

Като щракнете с левия бутон, можете да заснемете маса ледени квадрати, за да уловите противниците и да се прикриете отзад. Щракването с левия бутон също заличава блоковете, върху които кликнете. С напредването на нивата възникват допълнителни трудни противници, които могат да тичат, да се търкалят и да разбият вашите ледени блокове.

Има още един съществен тест в Bad Ice Cream, а това е часовникът. Не само играта хвърля широк спектър от странни трудности по пътя ви, вие също трябва да управлявате допълнителния натиск във времето.

Има 40 нива, които да надделеят. Всяко ниво има необикновена тема и различни врагове, като компонентите се променят драстично с напредването на времето.

Bad Ice Cream е пъзел игра за двама играчи, създадена от Nitrome. Изберете аромат и добавете органичен продукт към замразеното си кисело мляко! Този замразяващ Pacman mod компоненти готини дизайни и прекрасни сладкиши. Преминете през всяко ниво на лабиринт и съберете органичен продукт за фокусиране. Изчистете всички органични продукти, без да бъдете уловени, и участвайте във вашето вкусно лакомство! Използвайте силите си за разбиване на лед, за да смажете квадратчета лед или да направите свои собствени мразовити граници за сигурност. Хайде, яжте всеки един от естествените продукти!

Украсете ужасните замразени кисели млека с нови натурални продукти на този хладен етап. В момента, в който играта е подредена, използвайте "Snap to Lick" catch, за да стигнете до менюто на играта. Можете да играете тази игра самостоятелно или с вашия спътник заедно. След като щракнете върху бутона „Възпроизвеждане“ от основното меню; изберете номера на играча, тона на замразените кисели млека и партията. Играта има 40 уникални нива. Попълнете ги индивидуално. Първият играч използва клавиши „W, A, S, D“, а вторият играч - „Болтови ключове“ за маршрут. Можете да счупите или да направите нови ледени блокове в който и да е момент с ключ „F“ за играч 1 и с клавиш „Enter“ или „Space“ за играч 2. Опитайте се да получите всички органични продукти, без да бъдете заловени от противниците си. Вярваме ви в весели дни.

Изскочете от замразения крем и започнете своето преживяване в хладните терени с добре познатата игра на гатанки, Bad Ice Cream! Създадено от Nitrome Ltd., студио с много други масови и ефективни игри, играе задачата на замръзнало кисело мляко и се опитва да събере органични продукти чрез 40 уникални и забавни нива. Внимавайте за ледените зверове! Мозъците им са замразени, така че няма да спрат, когато ги задържите! Разхлабете нещата с твърди форми с ледения си дъх или направете и ги използвайте като препятствия за улавяне на зверовете!

Ледената вселена на Bad Ice Cream е изпълнена с размисли! Като играч, целта ви е да съберете изцяло органичните продукти на всяко ниво, без да бъдете уловени и стъпвани от ледените зверове. Преди да ровите в замръзналата територия, изберете броя на играчите, които ще играят играта. Всъщност можете да играете с вашия спътник с подобна конзола! Винаги, когато сте се спрели на това, е време да изберете вкус за вашия човек. Това е само с вкус и не влияе по никакъв начин на интерактивността. В момента сте готови да започнете! Използвайте ключовете на болта, за да се придвижвате по водача. Климатът е хладен, така че водачът е зареден с ледени блокове. Това ще ви попречи да стигнете до биологичните продукти, но допълнително ще направите граница между вас и ледените зверове. Да бъдеш замразено кисело мляко има своето предимство и леденият ти дъх е най -полезната ти способност. Като стиснете клавиша за интервал, можете да прекъснете линия от ледени 3D квадратчета, за да си направите път. Бъдете внимателни обаче! Няколко зверове са хванати между разделителите с форма на лед и счупването им ще ги освободи. Можете да замразите въздуха с ледения си дъх и отново да направите ред ледени блокове, ако звяр ви следва упорито.