Crazy Pixel Apocalypse 3


Това ви представя допълнителен тест освен прекрасните мултиплейър битки. Все още има превъзходна решимост на оръжията да се разгледат, например, автоматични пушки и експертна стрелка. Бихте ли успели да победите Апокалипсиса на лудия пиксел?

Опитайте Crazy Pixel Apocalypse 3 Survival мултиплейър в 3D, където можете да се биете срещу играчи и ботове зомбита и войници от цял ​​свят. В това издание FPS можете да използвате различни огнестрелни оръжия (от томахавки до експертни стрелци) и да играете с придружители на невероятни ръководства. Вземете оръжието си и започнете да отприщвате разруха и заличаване в този оцеляващ климат!

В третото парче от играта Crazy Pixel Apocalypse 3 отново ще отидете в квадратния свят и ще участвате в многобройни борби между изключителни сили и различни наети войници. Към началото на играта вие, като различни играчи, всъщност ще искате да изберете област, в която ще се проведе битката. Склонен е да бъде разположен на различни места по света. В момента изберете група, за която ще се биете. Вашият светец ще се появи на определено място с острие в ръцете си. В момента бързо разберете оръжието му и изберете това, с което ще тръгнете на война. В момента потърсете противници и открийте огън по тях, заличавайки ги. Групата, която ще унищожи всеки един от противниците си, ще спечели в битката.

Crazy Pixel Apocalypse 3 е стрелец на Minecraft и можете да го играете в мрежата и за нищо. Имаме изключителни новини за всички фанатици от поредицата Crazy Pixel Apocalypse. Тази 3D първа индивидуална стрелба игра с мейнстрийм пикселни дизайни придружава обикновено своето трето продължение и е направена почти безупречно. Влезте в квадратния свят и нека стрелбата започне!

Изберете стая и група и използвайте оръжията си, за да спечелите яростната битка в първата мултиплейър първа индивидуална игра за стрелба Crazy Pixel Apocalypse 3! Този път можете да се присъедините към войник със сили на съдбата или германци. Това зависи от вас, коя страна е по -ангажираща за вас. Във всеки случай получавате по -чистите и пет вида оръжия, така че имате многобройни възможности за прекратяване на живота на вашите безпомощни съперници. При случай, че се изтощите с убиването на конвенционални войници, отпуснете се, ние си спомнихме и включихме убийствения зомби режим за вас (принципите са основни: издържайте и убийте всичко, което се движи). Подготвени са девет нови ръководства, така че за какво бихте казали, че държите здраво? Играйте с Crazy Pixel Apocalypse 3!