Box Fighter Shadow Battle


В Battle Fighter Shadow Battle дръжте пазача си с мотива, че ще изпитате яростни съперници. В момента, в който слънцето залезе, рискови врагове започват да се промъкват в сенките. Като най -добрият боец ​​наоколо, трябва да изтриете възможно най -голям брой от тях.

Изоставете боксовия ринг, в светлината на факта, че тези противници не спазват указанията. Вземете битката по пътищата и се уверете, че никой от противниците ви няма да издържи! За да започнете играта, кликнете върху бутона за възпроизвеждане, разположен в основното меню. След това се спрете на режима на игра, който предпочитате да играете. Има 2 режима, които можете да опитате. Примерният режим има 40 уникални нива, които можете да завършите. Опитвате се да завършите това натоварване от нива, като победите всеки противник в тях. Режимът на издръжливост предлага безкрайно ниво, при което се опитвате да отдадете дължимото възможно най -дълго. В момента, в който започнете, противниците ви ще се приближат от двете страни на екрана. Натиснете десния ключ, за да ударите противниците от дясната си страна, и левия ключ за тези от лявата ви страна. Можете да видите количеството врагове в ниво в най -високата точка на екрана. Вашият бар за благополучие се намира в основата. Вие си набавяте монети, докато играете, и можете да ги харчите за отваряне на нови оръжия.

В играта Boxing Fighter Shadow Battle трябва да сте боец, но няма да действате на ринга срещу претенденти от техния вид. Всичко това ще бъде значително по -обезпокоително и рисковано, с мотива, че трябва да въстанете срещу арията за неяснота, която достави огромен брой техни воини. Трябва да заемете охранявана позиция и да се подготвите за отблъскване на атаките, които ще бъдат завършени от различни страни. Важно е да имате възможност да унищожите движещите се към врагове с невероятни удари, да завъртите в правилния курс и да извършите атака, използвайки болтовете на вашата конзола. Постоянно трябва да унищожите определен брой врагове, след което в този момент ще имате кратка почивка, след което отново да се биете с неяснотата, за да хвърлите по -опитните си и невероятни противници. Нещо повече, ще трябва да използвате всяка една от техните способности, за да устоите последователно на атаката на неистовите врагове, като ограничите разпространението на немъртвите по цялата планета. В играта Boxing Fighter Shadow Battle има шанса да купи оръжие с остриета, което ще ви помогне в тази непоследователна битка срещу солиден съперник. Преминете по подходящ начин донесените им пари в брой, като ги използвате за закупуване на нови оръжия. Опитайте се да издържите всеки един от битките в играта Boxing Fighter Shadow Battle, носещ смъртен риск от човечеството.