A Pretty Odd Bunny: Roast It!


В A Pretty Odd Bunny: Roast It!, потайното зайче с особен глад се завръща! Той преследва безсмислени прасета и ги яде безупречно, като същевременно се пази от съмнение от различни зайци. Използвайте всичките си заешки способности, за да се промъкнете покрай пречките и да избегнете разпознаването. Съберете всеки един от тайните хотдоги през всичките 20 нива на играта и проверете дали можете да проследите тайната мистерия към края. Бихте ли могли в даден момент да изпълните желанието си за безупречно приготвено свинско, като същевременно запазите мистерията си в безопасност?

Добре дошли в In A Pretty Odd Bunny: Roast It. Един наистина странен заек с необичайно желание се завръща. Както си спомняме от началния сегмент, нашата легенда не яде моркови, но все пак предпочита свинското. Неговите конгенери не разбират, че това е той, но все пак някой яде прасета, така че часовниците са поставени навсякъде. Този път наклонностите на заека са се променили малко; в момента той яде само безупречно печено свинско месо. Вашата легенда ще намери безсмислени прасета, които спокойно ядат трева в хълма и ще ги изяде безупречно, като същевременно стои далеч от съмнението на различни зайци.

Една възхитителна зелена гора може да изглежда сладка и омагьосана, но еквивалентът не може да се каже за нейните обитатели. Тук има изключително необичайни зайчета и едно от тях ще се окаже основният ви човек, с когото искате да отидете на лов. Още повече, че по стечение на обстоятелствата гонитбата не е толкова за моркови или различни зеленчуци, а за прасе, което по този начин ще трябва да бъде изпечено. Инструкции стъпка по стъпка как да направите това и как това е възможно, вижте по-нататък!