The Final Earth 2


The Final Earth 2 е вертикална градска игра. Започвайки малко камъче в космоса, трябва да развиете своя град и население, започвайки от най-ранния етап в истински смисъл. Асет бордът и радостната работна сила е начинът за изграждане на процъфтяващ град.

Това е 2142, а Земята е безплодна ничия земя. За щастие сте конструирали космически кораб за излитане в друг свят. Малък свят, който ще се превърне във вашия нов дом. Не започвате с много, но общественият ви напредък напредва, докато изграждате повече ранчота, къщи и задоволявате нуждите на жителите си. Винаги, когато сте натрупали нови иновации и сте създали радостно общество на най-скъпата ви космическа скала, можете да пътувате до други минимални вселени във вашия космически кораб, за да задвижите космическото си състояние допълнително.

Има повече от петдесет структури, които трябва да бъдат отворени във Final Earth 2. Можете да направите огромни вертикални градски пейзажи с голям брой обитатели, изпълнявайки фантазиите на всеки град-маниак. Всичко това е безплатна програмна игра, която може да ви хареса като светкавица.

По същия начин като другите игри за изграждане на градове, вашето население има различни, трябва да бъде весело. Нещо повече, по същия начин като другите градски sim игри, техните изисквания стават все по-непредсказуеми, докато вашият човешки напредък движи. Тези изисквания могат да бъдат доволни от новите структури и голямата работна сила на борда.

Работната сила може да бъде понижена, разчитайки на актива, от който най-много се нуждаете. В случай, че камъкът е по-важен, просто повлияйте на ситуацията и еквивалентът се прилага за различни активи. Използвайки мястото за разследване, можете да отворите и нови подобрения като подобрена екипировка за работната сила.

Има 7 режима на игра във Final Earth 2. Режимът на историята започва с „Ново начало“, където сте оставили дистопична Земя, за да конструирате друго развитие. В случай, че трябва да проследите историята, това е режимът за възпроизвеждане. Независимо от това, има допълнително 6 ситуации за безплатна игра, определени в асортимент от специални условия.