Burger Bounty


Подгответе се да управлявате свой собствен ресторант за бургери в играта Burger Bounty! Вярно ли е, че сте готови да разгледате поразителните си способности, докато влагате парите си в ремонт на заведението си, като закупувате нови маси и нови артикули, разраствате кухненските си фурни и набирате няколко партньора, които да работят за основната ви цел?

Внимавайте за клиентите си, обслужвайте ги бързо, продължете напред без страх и не оставяйте самотно мръсно ястие неприбрано или заявка неприета, бъдете постоянно продуктивни, като получавате различни предимства, спечелете известност поради вашите небесни ястия и вашето прекрасно отношение към клиенти и се забавлявайте, превръщайки бизнеса си в най-известния в целия град.

Добре дошли във вашия личен Burger Bounty. В играта Burger Bounty ще създадете и разширите основата си. На първо място, поставете маса, тъй като някое място гостите трябва да се спуснат и да направят заявка. Освен това, колкото повече клиенти, толкова по-бързо можете да закупите всичко, което искате: допълнителни маси, различни приспособления за ускоряване на работата и дори да наемете сътрудници. Те ще планират празници, ще предават заявки и ще взимат вноски. Ако приемем, че има много маси, един сървър не може да ги обслужва всички и постоянството на клиентите не е безгранично, ще видите това на скалата над всеки човек в играта Burger Bounty.

Трябва да разберете на какво прилича да претендирате за чудовищната заведение за бургери наоколо? Добре дошли в "Burger Bounty", където ще поемете ролята на агресивен бизнес мечтател, който си мечтае да промени малкото си заведение за бургери в най-известното заведение за хранене наоколо! Съсредоточете се изцяло върху всеки клиент в светлината на факта, че естеството на администрацията ще разчита на ползите и участието във вашето заведение. Съответно, опитайте се да удовлетворите исканията на клиентите възможно най-бързо в светлината на факта, че те ще си тръгнат, ако приемете, че ги накарате да стоят настрана прекалено дълго.

Трябва да разберете какво прилича да управлявате собствена заведение за бургери? Като се имат предвид всички неща, в момента можете! Burger Bounty е игра за възпроизвеждане, в която играете като собственик и, към началото, основния индивид от групата! Постепенно развивайте кафенето си, като добавяте повече маси, разнообразие от храни и колеги, докато имате напълно работеща (и продуктивна) вечеря! И все пак, не откъсвайте поглед от клиентите, ако приемем, че ги оставите да висят здраво за наистина дълго време, те ще си тръгнат и няма да получите компенсация! Ревизирайте личността си, за да се развивате с бизнеса и да ги промените, така че наистина да започнете да се чувствате като у дома си.

Отворете и препроектирайте станции, наемете сървъри и разраствайте вашето кафене! Можете да промените заведението за бургери, като просто останете над станциите, които трябва да отворите и актуализирате. Когато разходите бъдат платени, тази станция се отваря или преработва!

Burger Bounty предлага изобретателния елемент на транспортирането с ховърборд! Обикаляйте безупречно около вашето заведение за хранене, предавайки поръчки, почиствайки маси и гарантирайки, че всичко върви по план. Този ховърборд вероятно не е само за шоу; има тенденция да се актуализира за ускоряване и по-добра мобилност, което гарантира, че уменията на вашето кафене остават на върха си!

Играта също така представя идеята за "звездни клиенти". Тези нетърпеливи хора обичат вкусната храна, която сервирате във вашето кафене. Бъдете внимателни, те също са сериозно искащи и разтревожени! Изпълнете тези знаменитости, за да донесете допълнителни пари и нови отворени врати.

Burger Bounty смесва забавлението от играта за използване на времето с основните компоненти на бизнес развлечението, което прави интересно игрово изживяване. Независимо дали сте кулинар на основно ниво или се опитвате да работите, тази игра предлага по нещо за всеки. Бихте ли могли в даден момент да се справите с интензивността и да победите кулинарната сцена на града? Скачайте на вашия ховърборд и разберете в Burger Bounty! Бихте ли могли в даден момент да поемете контрол над града?