My Dolphin Show


Моето шоу на акулите е тук, за да ангажира своите наблюдатели, както и своите играчи! От създателите на поредицата от игри My Dolphin Show, това ново изживяване е достъпно, за да го оцените. Обучете акулата си да играе страхотно. Съберете фокусите от тълпата и работете върху вашия бизнес на по -високо ниво. Можете също така да отворите нови кожи за вашите риби с печалбата си! Коя ще бъдеш в момента? Играчът или тълпата?

Видяхме те да се превърнеш в играч! В това ново изживяване, създадено от създателите на Моето шоу на делфините, всичко излиза извън контрол! Кой има нужда дори от делфин, когато можете да имате акула? Въпреки това, преди да влезем в тази игра, имаме малка актуализация. Нещата, които ще видите тук, са само с цел отклоняване вътре в играта. Опитайте се да не помагате на безмилостността към създанията навсякъде и при никакви условия. Независимо от това, можете да се забавлявате, като подготвите акулата си в тази виртуална игра! Прескочете през консумиращите контури, нахранете го с риба и работете върху бизнеса си, като набавяте монети. В случай, че паднете във водата, вие ставате мъртви като индивиди, които летят на ски в подготвителния басейн! Ангажирайте тълпата с епичните движения на акулите и съберете колкото се може повече фокуси. Можете да отворите различни нови кожи за вашата акула, за да добавите по -приятна игра към нея.

y Shark Show е страхотна игра за създаване на същества, в която ще контролирате изключително талантлива акула, готова да ангажира тълпата. Достатъчно от очарователни малки делфини и детски тюлени, защо да не обучите подла и тревожна акула, за да изиграе това натоварване с интересни каскади? Тази безплатна интернет игра ще ви позволи да участвате в нечувано ниво на забавление.

Как могат да реагират акулите? Така е, яжте индивиди! Така че поемете работата на това солидно и заплашително чудовище и отидете да нападате индивиди на лодки. Очевидно е, че по същия начин ще трябва да прескочите през горящи пръстени и всички обикновени неща, които бихте намерили в някой друг воден парк.

Това е идеална възможност да прекарате страхотно с шоуто на My Shark Show, в което трябва да подготвите акула да играе най -удивителните каскади и трикове! Задвижвани от популярните игри My Dolphin Show; този път няма да имате очарователен и приятен партньор, така че работата ви трябва да бъде много по -висока, ако приемете, че трябва да постигнете определени цели.

Обучете акулата си да се представя най -добре и зашеметете тълпата си, за да получите висок резултат, което ви позволява да влагате придобивките, които получавате, в работата си по вашия бизнес. Участвайте в много по -неконтролируемо и по -кърваво шоу, изпълнете различни необичайни мисии и отворете нови корици, за да добавите значително по -забавни към играта. Кой дори се нуждае от делфин, когато можете да имате акула?

Кой има нужда от делфини, когато можете да имате акула? Вашата цел в тази игра е да играете като акула и да ангажирате групата с епични движения на акули и отскачане в това прословуто разделяне на поредицата My Dolphin Show. Преминете през движенията, събирайте месо, яжте друга риба. Никой сърфист не е защитен, когато шоуто на акулите започне! Шоуто стана значително по -смъртоносно! Опитайте се да зададете най -забележителния резултат, който може да се мисли, и съберете монетите на всяко ниво. Разменяйте монетите си за нови кожи от акули или други океански животни.

Днес делфинариумът ще има малко странно шоу, наречено Моето шоу на акулите. В него, а не делфин, основният герой е акула. Ще й помогнете с изпълнението на различни видове трикове. На екрана пред вас ще бъде забележима акула, която ще бъде потопена при определена дълбочина. С помощта на клавишите за управление ще ръководите нейните дейности. Бучки месо ще висят над външния слой на водата. Контролирайки акулата, трябва да я извадите от водата и да вземете това месо със зъби. За всяка ползотворна дейност на вашата акула ще получавате фокуси.