Vector Rush


Vector Rush е игра, показваща паркур, за да се измъкнете от тремора, за да подскачате от една структура в друга.

Vector Rush е интернет игра за паркур, в която ще контролирате своя човек, който ще тича постоянно. Вашата цел ще бъде да се възползвате от идеалната възможност с цел да преминете през широк спектър от препятствия. По същия начин ще подскачате в средата на структурите и така нататък. Има сума от 15 нива, които ви седят здраво в играта и техните проблеми очевидно ще продължат да се разширяват, докато продължавате да играете. Монетите, които закупите, могат да бъдат похарчени за различни каскади за вашия човек, така че можете да приличате на истински експерт, докато скачате в и извън града. Можете също така да играете играта на вашия телефон. Предлагаме играта искрено.

Гигантски пожар започна в огромен бизнес, разположен в центъра на града. Младеж на име Джак се оказа възпрепятстван от пожар на най-високо ниво. В момента той трябва да избяга от огъня и в играта Vector Rush вие ще му помогнете в това. Вашият светец, разпръснал се по прохода, ще скочи през прозореца. След като го смачка, той ще бъде на покрива. В момента, търсен енергично от огъня, той ще тича по горната част на конструкцията. Идвайки, ще се появят различни препятствия и разочарования. Ще използвате клавишите за управление, за да го накарате да скочи. По този начин той ще лети по въздуха през този товар от опасни региони. Припомнете си, че ако приемем, че нямате възможност да отговорите, вашият светец или ще се разбие, или ще се запали и ще погълне жив.

Vector Rush е тук, за да даде на краката ви упражнение. Всичко вървеше невероятно, но една сутрин всичко това се промени. Фиаско удари града и в момента някогашният жив и динамичен град е само град-фантом. Искате ли да бъдете част от привиденията или да предприемете необходимите стъпки, за да издържите и да живеете, за да разкажете историята?

Всичко започна една сутрин. Ужасна буря дойде от запад и разчисти всичко, което оставаше по пътя му. За съжаление, вие сте нещо или друго, което замества неговата посока. Имате само един избор: бягайте! Изскочете от прозореца на конструкцията и се пригответе да изпълнявате зашеметяващи трикове като Том Круз! Наистина по това време бихте могли да живеете. Вашата цел е да стигнете до финала на всяко ниво, като покорите препятствията. За да контролирате вашия човек, всичко, което искате, е вашата мишка. Когато видите дупка между структурите, натиснете левия бутон на мишката и плъзнете курсора на мишката нагоре, за да скочите. В момента, в който видите пречка, искате да се плъзнете надолу. Има безброй дупки, шипове и различни пречки, които пречат на пътя ви. Бурята също ви преследва, така че трябва да сте наистина бързи. Опитайте се да не мислите назад и да се движите бързо, за да оцелеете в това преживяване. Съберете всяка една от валутите и различни колекционерски предмети, за да отворите страхотни нови измами. Рефлексите ви достатъчно бързи ли са, за да ви помогнат да издържите това фиаско? Най-добър късмет!