Drop Stack Ball


В новата зареждаща игра Drop Stack Ball ще се озовете в зоната, където се намира високият връх. Най-отгоре е вашият герой - това е кръгла топка. Около сегмента ще бъдат разположени кръгли секции. Те ще бъдат разделени на зони, които имат определен тон. Топката ви при знака ще започне да скача и силно да бие на секции. Използвайки контролните клавиши, трябва да завъртите сегмента в пространството и да замените определени зони под топката. Топката ще ги заличи и по този начин ще се срути.

Най-формиращата навика игра за падане на стека с подобрено изпълнение за всички джаджи!

Helix Stack Ball е много забавна и създаваща навици лесна игра с едно докосване.

Натиснете и закачете на екрана и оставете топката да слезе надолу, без да се свържете с възпиращите средства! Задръжте дотолкова, доколкото това би било възможно да се направи комбо и да се разбият тъмните квадратчета. Оставете топката да падне от стековете на спиралите.

Stack Ball е 3d аркадна игра, при която играчите смазват, тропат и прескачат през въртящи се спирални етапи, за да пристигнат в края.

Stack Blast Ball е чисто нова игра на Stack Ball, 3D Arcade игра с повече от 300 или повече нива, 3D игра на Stack Ball, където играчите смазват, тропат и рикошират през въртящи се спирални етапи, за да пристигнат в края.