Noob Vs Pro vs Stickman Jailbreak


Оставете едно диво занимание в тази забавна игра за дейности! След като обирът завърши зле, ще трябва да се измъкнете от затвора. Използвайте наличните инструменти и вижте как върви! Управлявайте широк набор от необичайни и странни нива, докато постепенно напредвате към възможност.

Crimers е задържан в играта Noob versus Star versus Stickman Escape! Ще разберете ли как да му помогнете да се измъкне от хватката на полицията и да избяга от затвора, преди да е минала точката, от която няма връщане? Изправете се срещу различни наистина уникални нива благодарение на невероятната си смелост и запазете личността си независимо от всичко. Удрям го на живот!

Наблюдавайте внимателно всяка страна на клетката си и използвайте внимателно острата кирка, за да заличите стените - ще разберете ли как да намерите план за изход, без да ви разкрият? Победете удивителните трудности и станете свободна душа благодарение на усърдните си усилия.

Noob Vs Pro vs Stickman Jailbreak е интересна 2D игра за активност с оглед на сензацията на Minecraft Noob. Noob и експертът по Jewel Shield се опитаха да вземат ябълка със скъпоценни камъни, но бяха разкрити. В момента те са затвор с най-строга сигурност. Бихте ли могли в даден момент да им помогнете да се измъкнат?

Докато Ейс си почива, почивайки на леглото си в затвора, Нуб формулира широк набор от безумни заговори, за да се измъкне. Хранете Noob с парчета пица и стимулирани напитки, за да поддържате енергията му. След това в този момент докоснете кирката, за да започнете друго начинание за напускане.

В тази игра за заминаване, обожанието на Нуб да копае почва ще се окаже полезно, докато му помагате да хакне през стените на клетката. Когато той излезе, придържайте се към указанията и се опитайте да откраднете друго глупаво начинание за бягство.

Изглежда, че мониторите на Stickman го държат на всяка крачка, но в крайна сметка един от забавно безумните планове на Noob трябва да проработи, нали? Освен това, когато Noob е навън, това е ход на Star.

Изкарайте Noob и Expert от затвора с Noob Vs Pro vs Stickman Jailbreak! Следвайте новите раздели на акаунтите на тези двама забавни приятели, бягайте от полицията с тях и се озовавайте в подобна килия! Помогнете на Noob да открие начин, или те ще се разпаднат зад тези решетки!

Тази история съдържа целия сюжет, който искате да разберете за героите на двамата ви най-обичани герои! Ще видите резултатите от ирационалността на Noob и обожанието на Star за почивка! Отидете заедно с тях до банката, убийте хеликоптера и поемете прикритието на позицията на Noob. Можете да намерите елементите на вашия нов дом. Кликнете върху всяка статия, докато луната изгрява. Нахранете Noob с поп и пица, за да му дадете енергия да започне да копае. Той е вашият основен пропуск към възможността, тъй като Експертът е заловен с мечтите. Разкопайте последователно друг пасаж, за да намерите по-добри подходи, за да бъдете открити от разярените пазачи. Вземете оръжия и превозни средства, пускайте примки и разбивайте ракети, докато продължавате да търсите дневната светлина. Опитайте се да не губите доверие в тази решена легенда и продължете да се опитвате да получите весело завършване на нашите легенди. Работете върху рефлексите си, докато си играете с вашите герои номер едно.

Noob, заедно с Genius, проникват в банката и извършват сериозна кражба с взлом. От този момент нататък те имаха възможност да избягат от полицейското преследване, докато унищожаваха хеликоптер и няколко автомобила за наблюдение. Скривайки се в отдалечена ферма, те бяха намерени по този начин и полицията ги залови. В момента нашите спътници са задържани в затвора и вие трябва да помогнете на героите да се измъкнат от играта Noob versus Star versus Stickman Jjailbreak. След като избягаха от камерата, нашите легенди под ваша инициатива ще продължат напред. Доколкото е възможно, те ще бъдат окачени здраво за монитори, стикери, с които Noob и Expert трябва да участват в битки. Като унищожите съперниците си в играта Noob Vs Pro vs Stickman Jailbreak, ще получите фокуси. След гибелта на техните пазачи, нещо и оръжие ще паднат. Трябва да събереш тези неща. Те ще помогнат на нашите легенди в техните преживявания.