God Simulator


Игра със система пясъчник, в която се опитвате да донесете увереност и да се присъедините към света, като създадете своя собствена религия.

Човечеството обикновено има вроден импулс да приеме, че има опция, която може да бъде по-голяма от тях самите. Те се опитват да проследят светлината в мъглата. Един от начините, по които постъпват като такива, е чрез религия. В момента е вашата възможност да играете игра, в която искате да промените и да се присъедините към хората от света в един прием.

Почувствайте силата в God Simulator! Замисляли ли сте се как една от най-стабилните организации на планетата се е издигнала до този момент? В момента вие получавате възможността да схванете друга религия и да доразвиете нейното развитие малко по малко! Може ли да се каже, че сте готови да се присъедините към целия свят с една увереност?

Тази игра е изключително страхотна игра с техника за религиите. Тук ще получите възможността да надникнете в световния пътеводител и да се опитате да наложите религията, която избирате, върху нациите, от които се нуждаете. Вашата цел е да имате религията си в какъвто и брой нации да се очаква. Можете да изберете една от многобройните рамки на убеждения като монотеизъм, мистицизъм, пантеон или дори екстремистка организация. След като изберете рамката на убежденията си, можете да започнете като аматьор, евангелист или пророк, който решава вашата интерактивност, и след това да назовете вашата религия. Останалото лежи под една неподправена система, където трябва да колонизирате своите поклонници и да бъдете назидани решително да разпространявате религията си по света! Трябва да разберем колко добре ще свършите тази работа.

В нашата реалност съществуват многобройни религии, голяма част от тях носят хармония и доброта, но освен това се водеха безброй конфликти на основание, че хората са имали вяра в различни божествени същества. В играта God Simulator ще имате потенциалния шанс да създадете друга религия и опит за себе си, че е толкова естествено да контролирате света. Опит да се присъедините към набор от хора с различни характери и общества под една религия. Събирането и задържането на поклонници е трудно, вие наистина искате да осъзнаете от какво се нуждаят хората, да отговорите на молбите им, но освен това да си спомните, че за някои велики, за други хора, това може да се превърне в зло. Бъдете в крак с цялостното влияние върху планетата и създайте напълно ново солидно строго общество в играта God Simulator.

Човечеството обикновено се сблъсква с импулсивна нужда да се довери на опция, която може да бъде по-значима от нас самите.

То ще търси утеха в полумрака: светлината, която ще озари пътя му в сенките на вековете. За много хора от всички времена тази светлина беше независимо от увереността. Именно религията се превърна в онази насочваща светлина, която предостави на много хора важността на живота им в тази вселена, помогна им да издържат на бурите на прогреса и да стигнат до брега на блаженството.

Има много религии на планетата. Всеки от тях предложи собствен отговор на изпитанието на времената и промените. И все пак, какъв алтернативен начин би могло да премине това взаимодействие? Какви други разширени и странни структури взеха човешките убеждения? Решенията на тези запитвания ще видите като в нашата нова игра.

Religion inc - е тестова система за създаване на религия в известен клас по методология - ще разберете ли как да се присъедините към целия свят под едно доверие? Създайте своя собствена необикновена религия, използвайки различни смеси от строги перспективи.