Flaap.io


Излезте в небето и контролирайте собствената си специална Flappy Bird и го предпазете от удряне! Тази забавна и навикообразна програмна игра е ясна, но ще откриете, че е наистина трудно да се откажете от играта. Илюстрациите са ретро и нивата не са много различни от Вселените на Super Mario, пълни с огромни зелени линии.

Интерактивността е основна - поддържайте птицата си да лети, като щракнете с мишката и не им позволявайте да се смачкат в препятствията или земята. Докато минавате покрай възпиращите средства, вашата птица ще се промени в различни герои за допълнително забавление - през колко реда ще преминете? Колко дълго ще карате напред и ще държите птицата си забележима наоколо? Можете дори да се борите с придружителите си и да видите кой е най-добрият флапер!

Играйте Flappy Bird с други геймъри! Flaap.io превръща играта с един бутон в мултиплейър парти. Ще видите цялото множество различни птици, които пърхат едновременно. Летете в средата на редовете и се опитайте да отидете по-далеч от всеки друг човек!