Battalion Commander 1917


Battalion Commander 1917 е съревнование за активна стрелба с темата за Втората велика война. Преминете във враждебна зона, за да намерите гигантска вражеска машина и да я унищожите. Освободете отделните войници, които са заложници във враждебната зона, и ги оставете да вървят заедно с вас в мисията. Събирайте злато, за да закупите важни актуализации, включително тежък танк.

Battalion Commander 1917 е игра за стрелба и активност, задвижвана от Първата световна война, в която основната ви мисия е да преминете смело във враждебна зона, за да намерите рискована и силна вражеска машина и да я унищожите без снизхождение.

Издържайте рискованото нападение на издигнати бомби, изхвърлени от самолетите, прелитащи над региона, освободете всичките си приятели, хванати от враговете ви, и съберете цялото злато, което можете, за да го вложите в закупуването на много редизайн, включително тежък танк! Можете ли да проникнете, за да сложите край за последен път на тази опасна битка?

Присъединете се към втория командир на батальон 1917! Поемайте мисии от възрастните си, излезте на терена, за да ги завършите и се върнете с триумфи за вашата страна! Свалете армии без никой друг, спасете пленници, за да ги добавите към групата си, и работете заедно, за да стигнете до нови разстояния!

Добре дошли отново във Втората голяма война! Вие играете като войн, който се опитва да мащабира позициите чрез прогресия от мисии! Демонстрирайте предаността си към вашата нация и армията, изпълнявайте мисии и откривайте нови способности и се придвижвайте нагоре, за да продължите незабавно! Разходете се из военната зона с пушката си, спасявайте партньорски офицери и стреляйте по противници. Можете да стреляте по варели, за да задействате взривове и да убивате противници. Стойте далеч от удари, за да поддържате нивото си на благосъстояние високо. Самолетните нападения ви предупреждават предварително; внимавайте за червени знаци на земята и ги заобикаляйте. Можете да стреляте и унищожавате всичко, което има място с вражеските въоръжени сили, но внимавайте, за да не се фокусирате много върху структури и да имате шанс от различни единици. Купувайте редизайн със златото, което ограбвате, издигайте се до нови позиции и печелете предимства в зоната на бедствието. Признайте по-големи изисквания, за да достигнете до по-високи позиции в армията.

В новата удивителна игра Battalion Commander 1917 ще отидете в часовете на Първата световна война. Вашата личност трябва да премине от частен към условен авторитет. Трябва да му помогнете с това. За да направите това, вашата легенда трябва да завърши прогресия от поръчки. Пред вас вашата личност ще се забелязва на екрана, който ще вие ​​около определена област. По пътя му ще има различни крепости и агресори. Вие, контролирайки вашата легенда, трябва да стреляте по противника и да го унищожите. За всеки убит противник ще ви бъдат дадени фокуси в играта Battalion Commander 1917. Освен това трябва да съберете различни неща, пакети с медицинска помощ и амуниции, разпръснати по цялата земя.

Battalion Commander 1917 е вълнуваща 2D шутър игра на тема Втората Велика война, в която трябва да поемете контрола над екипаж от войници и да унищожите всеки един от враговете по пътя си! Покрийте толкова голямо разстояние, колкото може разумно да се очаква, преминавайки през многобройни точки, определени от противника, и трансформирайте тежко облечени превозни средства на противника в спасен материал. Унищожете цели пехотни единици, избягвайте изстрелите, летящи към вас. Причината за основната ви цел е да спасите сътрудниците на заложниците, затворени в затвори. Увеличете броя на вашите войници и увеличете бойната си сила!

Завършете отговорностите и придобийте златни монети, които могат да бъдат използвани за по-нататъшно развитие на линията на способностите и увеличаване на вашата позиция. Детонирайте варели с гориво и унищожете дървени кутии, които могат да съдържат значителни активи. При случай, който е толкова важен, можете да нанесете удар с боеприпаси върху горната част на бойното поле. При случай, че някой от войниците ви бъде наранен, бързо намерете звено за медицинска помощ, за да спрете умиращия. Бъдете внимателни с мини, експлозивни пускови установки и масови бомбардиращи самолети. Непрекъснато се движете около ръководството, за да не се превърнете в очевидна цел за стрелците.