Rally Car Hero


Качете се в конвенционалното си превозно средство и се състезавайте около пистата, докато се опитвате да подминете останалите пилоти, за да завършите в водеща позиция. Събирайте и придобивайте монети, за да ремонтирате автомобила си с цел, която можете да ускорите. Завършете всяка от четирите песни, за да видите последния си резултат, след което, в този момент рестартирайте от самото начало, за да се опитате да го победите! Опитайте се да получите идеален резултат от 100 в тази вълнуваща игра в мрежата на ралито.

Оценете с Rally Car Hero една интригуваща конвенционална бърза игра, в която трябва да тествате способностите си като шофьор в интересни състезания. Седнете здраво за знака и го поставете на висока предавка, за да преминете през различните вериги за възможно най-ограниченото време, опитайте се да съберете катализатори, които ще ускорят и съберат достатъчно монети, за да закупите невъобразими ремонти!

Ще получите възможност да се състезавате на до 4 уникални вериги, където степента на проблеми ще се увеличи и само най -агресивните и точни пилоти ще получат възможност да спечелят! Оценявайте ясния дизайн, не се замисляйте и надминавайте най -бързите съперници в света - ще бъдете достатъчно точни и бързи!

Играйте сега, тази страхотна, хлъзгава игра Rally Car Hero има някои добри времена! При случайност, че харесвате игривите игри с автомобили, Rally Car Hero е най -добрата игра за вас, контролирайте автомобила си и го отведете до крайната цел, за да станете най -добрият скандален състезател на превозни средства. Припомнете си, че в случай, че търсите игри за преливане на превозни средства, ние имаме асортимент от най -добрите игри за превозни средства.

Оценете с Rally Car Hero една интригуваща конвенционална лиха игра, в която трябва да тествате способностите си като шофьор в удивителни състезания.

Задръжте здраво за знака и го поставете на висока предавка, за да преминете през различните вериги в най -краткия възможен период от време. Ще имате шанса да излезете до 4 различни вериги, при които степента на затруднение ще нараства.
Късмет!