Real Simulator: Monster Truck


Real Simulator: Monster Truck е 3D игра за шофиране на превозни средства, която ви позволява да управлявате камиони. Има 10 зверски камиона и 4 водачи за безплатно шофиране. Тази игра има рамка за покупка и подобрение на превозно средство. Освен това има режим "Hustling", който да се бори с изкуствен интелект и режим "Trick" за шофиране на камиони с животни по удивителни улици. "Hustling" и "Trick" се състоят от 12 нива.

Real Simulator: Monster Truck е 3D игра за шофиране на превозни средства, която ви позволява да управлявате камиони. Има 10 зверски камиона и 4 водачи за безплатно шофиране. Тази игра има рамка за покупка и подобрение на превозно средство. Също така има режим „Hustling“, където можете да се състезавате срещу AI (изработено от човека разсъждение) и режим „Trick“, където можете да карате камиони с животни по сурови улици. Stunt and Racing се състои от сбор от дванадесет нива. Можете също така да изберете своето превозно средство номер едно от колосален асортимент от движещи се превозни средства.

За всеки човек, който цени скандалните игри, представяме още една удивителна игра Real Simulator: Monster Truck, в която участвате в състезания с камиони. Към началото на играта трябва да изберете вашето превозно средство от предложените възможности за разглеждане. От този момент нататък пред вас ще се покажат водачи на пейзажа, в който ще се проведат състезанията. По същия начин ще трябва да вземете решение. От този момент нататък вашето превозно средство ще бъде на началната линия. При знака, натискайки педала за газ, ще се втурнете напред. Улицата, по която ще карате, преминава през регион с малко обезпокоителна помощ. Следователно, трябва да завладеете много рискови зони със скорост и да предпазите автомобила си от разстройство. Първото попълване ще ви даде фокуси. След като съберете конкретна мярка от тях, можете да си вземете друго превозно средство.

Вярно ли е или не, че си любимец на скоростта и превозното средство? Real Simulator: Monster Truck ще ви позволи да участвате във вашето необикновено енергийно шофиране на колосални зверски камиони в 3D по невероятни писти, натоварени с възпиращи средства, тесни завои и много противници.

Ще имате ценния шанс да шофирате до 10 различни превозни средства в 12 омагьосани карти и да оцените 3 различни режима на игра като режим на безплатно шофиране, режим на състезание и режим на трикове. Участвайте в прекрасен открит свят през пищна горска земя, суха пустиня, полегат склон и, изненадващо, лунната повърхност - парадирайте със своите шофьорски способности, като шофирате като истински гений от утехата на собствения си дом.

Real Simulator: Monster Truck е игра за 3D репродукция, в която можете да карате камиони с животни в асортимент от водачи. Можете да участвате в приключението на разумно шофиране в климат на отворен свят. Има 10 камиона за животни и 4 водача: гора, пустиня, хълм и луна. Има също така бърз режим за съперник на AI и трик режим за шофиране на камиони с животни по удивителни улици. Има 12 нива в режими на блъскане и каскадьорство всяко, общо 24. Ще похарчите парите, които сте придобили, като купувате нови превозни средства и работите върху текущите. За какво се държиш здраво? Качете се на камион и покажете своите шофьорски способности!