Zoom-Be


Zoom-Be е приятна игра, в която помагате на двама зомби спътници да се измъкнат от проницателен офис чрез запълнени нива. Използвайте своите BRAAINS и обосновка, за да разрешите всяка една от загадките, опитайте се да не бъдете заловени и по -специално никога не изоставяйте спътника си. Няколко родства траят вечно, но някои продължават повече.

Вземете тези двама спътници зомбита, за да постигнете всяка една от звездите във всеки изравнен и можете да стигнете до лифта, за да завършите преживяването си. Всеки има различни качества, сила, капацитет ... използвайте ги, когато е важно.

В далечното бъдеще на земята се появиха затвори, в които бяха държани зомбита с основите на знанието. Имаше хладнокръвни сонди за тях. Днес, в новата игра Zoom-Be, трябва няколко задържани зомбита да избягат от затвора. На екрана пред вас ще се забележи затвор. В различни клетки ще има два зомбита. Припомнете си, че с помощта на контролните клавиши можете да се справите с две легенди веднага. Вашата задача е да им помогнете да получат клетките и да ги отведат до изхода. Това трябва да стане така, че да не бъдете идентифицирани от сигурността и да не попадате в полето на перспектива на камерите за видеонаблюдение. Редовно по време на транзит ще прегазвате капани и пречки, които легендите ви трябва да заобикалят.