Temple of Boom


Убивайте зверове, за да избягате от Temple of Boom! Тази опасна сценична игра ви кара да издържите на пориви от смъртоносни атаки. В режим Мисия ще се изправите срещу зли животни в три убежища. В безкрайния режим основната ви цел е да убиете всичко това и да останете живи.

Убивайте зверове, за да избягате от Temple of Boom! Този опасен платформинг ще ви провокира да издържите на вълни от опасни атаки. В режима на мисията ще отидете един срещу друг зверове в три светилища. Във вечния режим целта ви ще бъде да убиете всичко това и да останете живи! Освен това играта ви предлага режим за 2 играчи, в който можете да играете заедно с другар. Играта е значително по-забавна по този начин, така че не забравяйте да я пробвате.

Ще издържите ли битката срещу зомбитата? Скачайте от една сцена на друга, отворете сандъците и съберете всяко едно от оръжията, които откриете в тези мрачни затвори, за да се предпазите от опасното нападение на живите мъртви. Ще платиш ли дължимото? Изберете спътник за битката и оценете режима за 2 играча.

Войните за светилища започват! Злонамерените групи, които трябва да изритат убежищата, се обзавеждат и тръгват към убежищата. Можете да се биете срещу тези групи в светилищата сами или можете да включите свой спътник в тази битка и можете да организирате супер битка срещу него/нея. Можете да имате нови оръжия, като отворите контейнерите.