Marble Puzzle Blast


Използвайте превъзходни топчета, за да изстреляте полето с Marble Puzzle Blast! Изгубете се в сенките на пеперудите и цветята; тази феноменална екскурзия ще ви предложи отдих от изтощителното и неприятно ежедневие, докато работите върху вашите рефлекси с привикващи затруднения в ясни тонове!

Насочвайте, снимайте и гледайте как тоновете се разпадат в разхлабваща нормална сцена с изпълващи подобрени визуализации! Този пъзел ви предлага постепенно обезпокоителни тренировъчни срещи в светъл свят. Съсредоточете се и се стегнете, за да дойде основният поток от топчета! Можете да използвате курсора си, за да преместите пеперудата и да фокусирате. Това трябва да е възможно, като докоснете екрана на мобилния си телефон към пътя, който трябва да снимате. Задръжте и плъзнете по екрана, за да завъртите и фокусирате върху мраморите с еквивалентен цвят. Наистина искате нещо като три топчета в едно събиране, за да ги счупите и изхвърлите. Разбийте събиранията в еквивалентните сенчести мрамори, за да предприемете комбо за действие и изхвърлете няколко разновидности с изстрел. Запомнете: колкото повече комбинации правите веднага, толкова повече промоутъри получавате за най-добрия си курс на действие. Вземете високи резултати и купете промоутъри в магазина за игри, за да изведете най-доброто от себе си на по-високо ниво и да отворите всички нива на това изживяване.

Marble Puzzle Blast ви приветства да участвате в ново предизвикателство с гатанки, където трябва да тествате способности като посока и посочване, ако имате някакво желание да завършите ефективно играта. Може ли да се каже, че сте готови да си прекарате чудесно?

Помогнете на очарователна гъсеница да се трансформира в брилянтна пеперуда, като се присъедините към движещите се мраморни кръгове в сбирки от 3 неразличими, за да изчезнат. Опитайте се да не позволите нито една от топките да стигне до финала на игрището и дайте всичко от себе си, за да изчистите на север от 120 нива.

В новата вълнуваща уеб базирана игра Marble Puzzle Blast ще се биете срещу топките. Пред вас на екрана ще видите улицата, по която ще се движат мраморни парчета от различни сортове. Пистолет ще бъде въведен във фокусната точка на бойното поле. В него ще се появят единични топки, които също ще имат разнообразие. Вашето начинание е да търсите сред мраморните топки за натрупване на същите разнообразни предмети като вашето подопечно. Тогава, в този момент, обръщайки огнестрелното си оръжие, трябва да стреляте по тях. Вашият изстрел, който удря това събиране на топки, ще ги заличи и за това ще ви бъде даден определен брой фокуси в играта Marble Puzzle Blast. Опитайте се да вкарате колкото се може повече игрови фокуси, колкото е позволено в разпределеното време за изтичане на играта.