Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales


Изживяването на гатанката продължава във Fireboy и Watergirl 6: Fairy Tales! Искате ли да знаете каква е съществената двойка до настоящия момент? За да откриете подходящия отговор, следвайте интереса си и играйте шестата игра от поредицата! Fireboy и Watergirl 6 ще тестват вашите рефлекси и способности за критично мислене с цялостно определяне на нови нива и загадки, които никога не сте виждали. Трябва да започнем това! Оценявам го!

Вие контролирате Fireboy и Watergirl чрез нивата в Fireboy и Watergirl 6: Fairy Tales, всъщност като в предишните игри от поредицата! Този път има и пикси, които ще им помогнат в това преживяване! Както предлагат имената им, те се състоят от компоненти и имат качества и недостатъци, които съответстват на техния наклон. Fireboy може да се разхожда през огън и магма, но в случай, че влезе в контакт с вода, той ще ритне кофата. Watergirl е непроницаема за препятствия на водна основа, което й позволява да преминава през тях без усилие. И все пак, подобно на червения си горещ близнак, тя ще изрита кофата, когато случайно влезе в контакт с противоположния компонент, в този пример пожар. Всяко ниво съдържа два асортимента бижута. Fireboy може просто да събере червени, докато Watergirl може просто да събере сини. Разгадайте загадките и завършете всяко ниво, без да убивате Fireboy или Watergirl. Справете се както с Fireboy, така и с Watergirl и внимавайте за напредъка си! Не забравяйте, че пиксите ще ви помогнат по пътя.

Фантазии е шестата сцена от поредицата Fireboy и Watergirl. Този път изследвате друго светилище и можете да използвате пиксите, за да помогнете при решаването на загадките.

Fireboy и Watergirl се нуждаят от помощ, за да проучат това ново светилище. Този път Феите ще им помогнат при решаването на загадките, ще победят поводите и ще съберат всеки от скъпоценните камъни! Играйте сами или с придружител, за да се присъедините към Fireboy и Watergirl в това ново изживяване! Завъртете превключвателите и натиснете бутоните, за да завършите тези 30 нови нива от авторитетните серии Fireboy и Watergirl. Успех!