Desert Prince Runner


В Desert Prince Runner по-добре пазете очите си в светлината на факта, че прахова буря се приближава. Пригответе се да преминете през пустинен град, зареден с камъни и многобройни рискове. Колко далеч искате да избягате в тази бърза игра?

Обикалянето може да бъде опасно, но е невероятно забавно. Покажете своите зашеметяващи способности за паркур чрез безкрайното ниво, което тази игра предлага. Вашата цел в играта е да избягате доколкото можете, като се пазите от възпиращи фактори. Всъщност като другите сравнителни игри, вашият човек ще започне да работи без никой друг, когато започнете играта. Трябва просто да ги отдалечите от различни опасности. Можете да направите това, като използвате болтовите ключове. Ляв и десен болтови клавиши се използват за преместване на двата курса. От време на време ще изпитвате препятствия, които са близо до земята. Най-добрият начин да ги избегнете е да отскочите над тях. Поради атлетичната форма на нашия суверен, можете да го накарате да ги избягва с използването на ключа с болтове нагоре. Пазете главата си! Можете да плъзнете през малки дупки, като натиснете надолу ключа на болта. Не е нужно да вървите по целия път! Опитайте се да грабнете свръхестественото подово покритие и да го занесете в небето! Пазете очите си отблизо, но все пак се опитайте да съберете колкото се може повече монети.

Онлайн играта Desert Prince Runner ще ви позволи да ви запомнят за текущата арабска фантазия за известно време. Вие сте задържани от бягане по тънки пътища на арабския град, биете препятствия от стари камиони и седалки на източни продавачи. Трябва да събирате монети и различни награди и освен това да бягате, както е възможно по-нататък, без да се сблъсквате с пречки.