Lucky Life


Lucky Life е мейнстрийм игра на издръжливост като Short Life и Short Ride. Играта подчертава много кратки нива. Преодолявайте всяко предизвикателство и пристигайте ефективно в района на завършване. Бихте ли успели да поддържате цялото си тяло през всички нива? Късмет!

Имате ли неща, за да запазите щастливия си живот в тази пресова игра? От създателите на Short Life и Short Ride, Lucky Life ще ви провокира да преминете отвъд всяко кратко ниво с все още непорочно тяло! С повече от 60 нива, има много щастливи забавления, които да имате!

Lucky Life е още една безмилостна игра от Short Life, където ще имате сравнима цел. Целта на играта е да завършите всяко едно от живите нива. Няма да е толкова просто, колкото би звучало в този момент. По пътя към крайната цел ще има много искане на пречки, например бомби и триони, които всъщност ще искат да ви изпратят обратно в началото на нивото. Докато завършвате нивата, не забравяйте да завършите и страничните дестинации, като събиране на звезди, опитвайки се да завършите в определен период от време и освен това да стоите далеч от изрични неща. Играта също може да се играе на телефон, така че не забравяйте да я пробвате!

Стойте далеч от цялостта на разрушителните статии и пречки, докато се опитвате да преместите легендата си до крайната цел. Имате ли хора, които да се явят на теста? Опасете живота си за блясък, докато се опитвате да завършите всеки курс с препятствия в тази умна и безумна интернет игра от GameTornado.